Sunday, December 27, 2009

shopping

hello mello people.HAHA

rasa macam dah lama tak tulis but sebenarnye baru 2 hari kan.HAHA. sebenarnya,Han hilang kejap sebab pergi shopping. Erkh,lebih tepat lagi cari kasut je sebenarnye.HAHA.tapi,biasalah kalau dah cari kasut tu,mesti la nak cari bende lain.HAHA. agak ah,gila ouh. banyak shopping mall dah pergi,tapi baru tadi jumpe kasut.HAHA.kakiku memang begitu T-T besar banget.

Han ada jugak baca pasal Korean news lately but still dengan konflik. Man, this is so sad. Haihh, tak tahu nak cakap ape.Hankyung dengan SNSD pulak dah. OH MY! Malas malas.zzz

Kepada yang masih setia dengan Han,again trimas. HAHA. ouh,best la dengar lagu Haru Haru. Lame dah tak dengar. HEHE :) ramai betul LENGCHAI kat The Mines and Jusco Cheras :)

han eba

No comments: