Saturday, January 9, 2010

boom boom


hello mello semua :)

hahaha. hari ni Han dan kawan Han iaitu Kim Yana telah pergi shoppin. wait a minute, dia shopping bukan Han. HAHA. dia nak reunion, jadi sibuk mencari kasut dan baju. HAHA. penat den -_-

baiklah, kitorang mulakan perjalanan nak dekat pukul 2PM macam tu. ayah dia hantar. destinasi pertama adalah Kompleks PKNS. nak carik kasut saiz dia di situ? Harapaaaan. HAHA. tapi dia berjaya mencari blouse. hehe. dan saya hanya bersiar siar sahaja. no fulus -.- cry cry*

lepas tu, kami ke SACC bertujuan mencari kasut dia ni. but tahu taaaaaaak ape yang kami ternampak? ade sorang budak laki ni dia beli DVD BOF. MAN! nak je Han cakap " adik belanja la akak, dik" HAHA. cis cis. HAHA. saya belum beli. CD pun dah tak ade. sob sob* dekat SACC, tak jumpa ape-ape melainkan wafel. HAHA. sedaaaaaaaaap, HAHA. dan Kim Yana amat suka akan nya. bagus bagus. lain kali beli lagii -_- tapi dia sempat jugek la beli gelang dekat Bonita. dan Han hanya melihat. -_- no fulusss. kaching kaching. *cry cry

dan akhir sekali, kami ke PAS,dan di situ lah kami terjumpa kasut dan juga blouse yg dicari. FUHH,lega. HAHA. penat den. HAHA. dan sekali lagi saya hanya melihat -_- ciss. tape tape, saya tiada niat mahu bershopping sekarang kerana baru sahaja bershopping beberapa minggu lepas. HAHA. and lastly, kami pun ke Kompleks PKNS semula untuk makan petang. Makan petang? HAHA. kami makan sahaja di McD. buat pengetahuan korang,sepanjang perjalanan,Han sentiasa tweet.HAHA

ape yang Han sesalkan, kepada Shin Yi, maafkan saya kerana tidak boleh menemanmu. parents Han tak bagi and no fulus -_- mianhada :) ape ape pun, selamat bekerja. dan anda boleh lihat sendiri ape kami lakukan sepanjang perjalanan yang memenatkan -_- FOOD FOOD


okaaaaaaaaay,bye

han eba

6 comments:

kimyana said...

yela..:p

han eba said...

komen la oii ;p

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

suka tgk han snyum...
cute~~

han eba said...

:0 saye mulia. tidak cute. HAHAHA

kimyana said...

han je ke cute??kim??

han eba said...

maaflah, tak payah perasan -_-