Monday, January 18, 2010

break up

oh an nyeong, okayy korang just need to check out je. HAHA

1ST STOREE

'I takutlah macam ni. Taecyeon oppa,ottoke?'

dengar khabarnya, Yoona menjadi mangsa ke 4! mangsa apa? apa lagi, surat berdarah la. HAHA. kali ni, surat ni lain sikit. bukan kegilaan peminat tetapi antifans. maklumlah, Yoona kan akan join family outing bersama Taecyeon, the sexaay oppa. HAHA. so, check this letter in and out. HAHA

yoona, don't join Family

2ND STOREE



yes, CN Blue perform kat music bank! Oh my, yonghwa ku :) HAHA. uish, usah curang. cuma Han nak tahu, mereka ni Indie ke?




3RD STOREE


dan tahniah kepada 2PETANG.haha. I mean 2PM sebab menjadi salah satu pemenang untuk 2010 Asia Model Award.

'khas buat han :)'

tahniah juga kepada pemenang berikut

Asian Star Award: Lee Byung Hun
Popular Artist Award: 2PM, 4minute and Kim Tae Woo
Asian Special Award: Cha Seung Won and Lee Yo Won
Fashionista Award: Noh Hong Chul and Park Han Byul
Popular Star Award: Ji Sung and Yoo Sun
Model Star Award: Han Chae Young and Kim Sung Min

4TH STOREE

'han suka shinwoo? berani~ sedih ah cam ni T-T'

sementara itu, Jang Geun Suk pula dikhabarkan akan join tour di asia untuk promote drama kesukaan dan kegilaan ramai, iaitu You Are Beautiful. Ohhh, adakah dia akan ke Malaysia? HYUNG NIM~~(saya suka SHINWOO)

5TH STOREE


dan, abang nyamuk kita,HAHA. si mosquito voice ni pulak iaitu Kim Jong Kook yang pernah dikaitkan dengan fashionista, Yoon Eun Hye telah pun release kan mv untuk lagu terbaru nya :)
hehe




OMG,han dah tak boleh berhenti dengar lagu I'm a Loner ni. uish uish. HAHA. ok, sekian. bye

han eba

4 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

hani dh addict ngan lgu i'm a loner tu~~
best giler!
hyungnim~~~
dtgla mlysia...
x rndu ngan hani ke?
isk2~~

han eba said...

hahaha, HANI buat lawak. dia rindu dengan Jemma je. HAHAH.

sAkUrAmIuRa said...

gile seram klau dpt surat mcm 2
hiskhh

han eba said...

yg lepas lepas dah bace? lagila. HAHA