Wednesday, January 20, 2010

budak Mokpo ♥

'saya hanya cintakan Han'


saya hanya sukakan budak Mokpo ♥

yes, Han dah pun lulus test komputer tadi. FUHH, super lega. HAHA. nasib baik lah. tapi tadelah hebat mana, 46/50 sahaja. ALHAMDULILLAH. hah. tapi, kegembiraan tu kejap je -.- sebab Han dah jumpa orang yang Han tak jumpa hampir 6 tahun. tapi, dia tak nampak Han kott. tapi memang Han tanak jumpe dia pun. ape ape pun, harap Han tak akan jumpa dia lagi sebab dia dah lain kott dan Han segan nak tegur dia. bila nampak je, terus lari. dan Han tak tahu nak buat ape dah, sedaya upaya lari supaya tak bertembung. OMG, ni semua salah pak cik tu ah, bawak Han pergi lepak situ dulu before balik. dah agak daaah,dia mesti sama sekolah memandu dengan Han. haisssh, T-T ape nak buat? kenapa laaa jumpa dia? OMG. jangan lupa tengok benda yang superly lawak kat bawah ni. ooh, tade mood ouh. bye -.-



han eba

No comments: