Tuesday, January 5, 2010

check this out


omo omo omo, ada ramai jugak yang suka korea? Baiklah, Han dah pilih satu blog untuk di showing. I mean like, you can follow her/him if you want to. Rasanye, dia ni stater kott. Yelah, dunia K-pop sekarang dah maju, manusia makin maju. Okay, Han masuk blog ni dan boleh kate dia mengulas tentang Boys Over Flowers. Well, kalau nak Han promote blog baru korang, mesti BARU, korang boleh mohon di chatbox. HAHA. so, korang boleh check out news and berbincang dengan mereka. bagi yang baru nak join K-world, you can try this blog. :)

owner dia hanya dikenali sebagai Jun Nae Ra. wahhaha, Korean ke? Entahlah. Identiti dia dirahsiakan. Han check jugak profil, tapi tade sebarang info. But, looks like dia memang alert la jugak dengan K-pop world. Okeh, korang boleh try kalau nak :) just follow and maybe one day, korang akan berkawan kawan :) Han dah follow, anda? Link

kalau korang nak promote mana mana blog bagus atau pun blog korang sendiri, korang boleh tulis 'SAYA NAK STARS PROMOTE BLOG SAYA' .Tapi apa yang penting, blog korang mestilah blog baru! Kalau dah lama, maaf lah yeah -_-

don't forget to check this video too :)



bye

han eba

No comments: