Saturday, January 16, 2010

HAHA

"walaupun I ex you, tak bermakna you patut lupakan I! I buat muka comel ni.Majuklah macam ni"

HELLO MELLO

okay, khamis lepas Han pergi kelas Korean again. and hari tu kitorang belajar la jugak macam mana nak pronounce. rupanya, kalau pronounce kita salah, Korean tak faham. walaupun bunyi dekat sama. HAHA. so, that day ada 5 orang tak silap.mereka orang baru join. so, sunsaengnim suruh mereka kenalkan diri dan paksa mereka menari K-pop dance. HAHA. tak kisahlah jenis ape, asal kau menari. AHAHAHA. saje je si sunsaengnim ni. pastu, dia suruh paksa all of them bagitahu dia siapa bf/gf diorang. AHAHA,lawak.dia main main je. paling tak tahan, dia cakap macam ni.

sunsaengnim: I hate late people. why join this class late?

beberapa saat kemudian

sunsaengnim: I also late today. HAHAHA.(kitorang pun join gelak)


yelah, kelas start pukul 8PM, dia datang 8.20PM. dia ada kelas lain dia kata. HAHA.sengal betul. HAISSH.

lepas tu, dia pun start ajar. dia ajar macam mana nak tulis nama kitorang semua dalam Korean. pastu, sampai giliran Han, dia tanya nama Han sebenar. bila Han bagitahu, dia macam pelik sebab kan nama Han pelik. so dia nak sebut pun macam nak tergeliat lidah. HAHA. sekali, ade sorang budak tolong sebutkan untuk dia. dia pun eja nama Han. haha. sengal betul.

"hanney, kenapa tak ajak I temankan you? majuklah macam ni"

sebelum tu, masa Han sampai fakulti tu, Han dah macam, alamak tak ingat pulak kat mana. HAHAAH. buat lawak la han eba ni. hahaha. tengah merayau rayau dalam fakulti yang besar tu, sekali terjumpa sorang pak cik tu. perbualan pun bermula

pakcik: kamu cari apa? nak pergi mana? *mcm pensyarah je Han tengok

han: errr, saya nak cari kelas bahasa korea, tapi saya pun tak ingat kat mana

pakcik: HAHA, ni Malaysia tak akan la awak tak tahu* kemudian dia berlalu pergi

han: haaa. ouh,dia sindir *mungkin dia ingat Han student situ.ciss

sebenarnya, Han dah ada dekat tingkat tu cuma tak tahu nak masuk melalui mana sebab banyak sangat pintu. uish,akhirnya jumpa jugak :)

"cuba you bawak I, I tahu lah jalan kat sana, Han sayang. I ada ciri ciri lecturer tak? HAHA"

lepas tu, boleh pulak, masa nak balik, ayah Han suruh pergi balik fakulti tu, Han tersalah masuk fakulti! ciss, Han masuk fakulti sebelah dia. fakulti perubatan. HAHAHAAH. sebab ayah Han nak pastikan fakulti tempat Han belajar tu dekat mana, so dia bawak la pergi tempat yang dekat supaya Han tak payah masuk jauh jauh ke dalam untuk sampai ke blok tu.HAHA. dah seram semacam masuk fakulti tu. gelap, tak ada orang. HAAHA. uish, seram den.

okaylah, uish nak pergi la SUPER SHOW. rasa macam nak nangis T-T. bye

han eba

No comments: