Tuesday, January 12, 2010

korean class

"I joined this class because I love Donghae of Super Junior"

hello and an nyeong :)

semalam(120110),Han dah pergi dah kelas Korea tu dan Han rasa amat awesome. HEHE. mari mari semua kekasih kekasihku dengar cerita Han.

okaaay,Han sampai agak lambat sedikit. sangatlah sesak jalan sampai kene berhenti kat traffic light lama gile.han sampai je, Han check nama tapi tak ada . so ayah Han tanya orang tu, dan orang tu pun tulis nama Han sebab dia tertinggal nama. jadi dia tulis nama Han balik.ramai tak ade nama sebab ada kesilapan teknikal.

lepas tu,kitorang dengar ceramah kejap.pasal kelas tu. ramai gila! ada amik bahasa arab, bahasa mandarin, bahasa jepun dan jugak perancis. jadi, memang sampai tempat duduk pun tak ade. ahaha. pastu, kitorang yang amik bahasa Korea,yang level 1, kene berkumpul kat Fakulti Engineering but kitorang tak tahu jalan dan tiada vehicles. so, some people memang ada bawak kereta, jadi mereka tumpangkan kami. Han tumpang sorang kakak tu, dia bawak MyVi dan dia keje dekat bank. so,kami berkenalan. singkat je.HEHE

sampai dekat fakulti tu, kami naiklah ke kelas sepatutnya. HEHE. kami punya pensyarah lelaki but married to another Korean lecturer too.cis, takpe tak hensem pun.HAHA. he's Korean.and speak ENGRISH of course. dia perkenal diri dia dulu as Q1.dia kata kalau tak ingat nama dia, habislah.HAHA.jadi,sesi perkenalan bermula.ramai jugak join sebab suka tengok Korean Movies dan drama tapi Han punya jawapan pelik sikit. dia tanya why? pastu han pun jawab "The reason why I joined this class is because I love Donghae of Super Junior" .Lepas tu,semua bersorak dan bertepuk tangan. HAHA. segan* lepas tu, hanya ade sorang budak lelaki yang join dan dia juga suka Korean stuffs. dia kata la 'I'm the only guy in this class' then teacher tu kate, "I'm gay then" HAHAHAHA* lawak.dia(teacher) sangat lawak.

Han suruh semua orang panggil diri ini Han sebab nama Han kan susah,so just call me Han.yang paling muda Han kenal is 16 dan yang best nye, mereka sangat suka SUPER JUNIOR dan juga 2PM. haha. memang buat waktu ni kelas amat best dan pensyarah amat sporting. suke suke :D
pastu, kami sempat belajar pasal bowels je. tapi next class is on thursday and Han tak sabar nak jumpa some people yang Han kenal tadi ;D yang paling best, dia kate dia kenal some Korean artist because they need him.maybe dia translator -.- yang paling tak boleh blaaah,dia kata kalau ada tiket nak pegi konsert sempena event pasal Korean yang dia akan join, dia akan bagi tiket itu pun kalau kitorang tak skip kelas dia.so everyone rase seronok dan teruja.

harap harap semuanya okaaay .hehe,Q1 sonsaengnim :) bye

han eba

6 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

wah~~
bestnye!!!!!
hani ntah bla dpt join kls bhsa korea ni...
isk2~~

han eba said...

ala,masuk U nanti Hani join la :)

Lil' Caliph said...

i was thinking on English more than Korean, but after reading ur words,
im now;

"han, org serius tgh jeles gilaa ni"

:D

han eba said...

hahahha.ala cik lil caliph oii,masuk U nanti hang join la klas bahasa kat U hang -.- uwuwuww.maaf lah buat hang jeles.tade maksud pun -.-

Lil' Caliph said...

emm.oky lahh~
hehe

han eba said...

ehehe :)