Saturday, January 23, 2010

new look?


an nyeong haseyo :)

HAHA, jangan terkejut! korang tak salah masuk blog pun. hehe. maaflah, saje je Han main tukar tukar layout. best pulak. HAHAAH. sengal. aissh, semalam Han pergi klinik. uish, dapat kau antibiotic! mati kau mati kau. HAHA. benci betul la ubat yang bentuk kapsul tu. tak suka, dah ah besar. LOL!

bosan betul la lately, Han asyik tidur je. dah banyak dah BOF punye episode Han tertinggal. HAHA. malas ahh nak tengok. sebab asyik skip skip je, bosan. bila ada mood baru Han nak tengok. haaaih, BOSAN! hari ni Han bangun awal, pukul 4am dah bangun. mati mati Han ingat 4 petang. HAHA. sebab selalu Han bangun petang. dah Han ni pemalas. HAHA. satu keje pun malas nak buat. tak boleh harap. HAHAAHHA.*

ouh, SNSD dah kuarkan teaser mereka. bunyi lagu macam AH, tapi OH! aissh. pape ah kaaan. terjumpa banyak sangat benda comel dan makhluk comel.HAHAHA. okeh okeh, banyak pulak kaaau nak tulis. HEH, terimalah teaser SNSD. hehe



ok bye

han eba

3 comments:

ashie023 said...

uihhhh...cumelnye layout baru..tuan yang dalam layout pun cumel jugak..keke

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

nsib baik han bgtau snsd dh kuar teaser untk lgu bru..
klau x hani xtau pun..
*ktinggalan zmn korea btul hani ni...hehe

han eba said...

ashie: hHAHA, mana ade comel. terima kasih onnie. penat ouh buat. HAHA

hani: HAHA, lawak ah Hani ni. hehe ;p