Friday, January 22, 2010

roof, raof

tajuk entry sekadar mengarut, BAIK, mari mula :)


benarkah lagu I'm A Loner adalah lagu yang diciplak dari sebuah kumpulan lama Korea iaitu Ynot Band? Tajuk lagu mereka ialah Blue Bird. CN Blue menafikan sementara Ynot band tidak mahu menuduh sebarangan. bagi korang?


wahaha, SNSD akan mengeluarkan album baru mereka, HAHA. saya suka SooYoung dan SeoHyun :)


sementara itu, program SHINee iaitu Hello Baby Season 2 akan ditayangkan! YEEHA, anda lihatlah mereka ni, aissh.

memang rupa macam budak budak. HAHA. nanti, bolehlah korang join tengok program ni. HEHE


paling best, Yesung dan Sungmin akan join Hong Gil Dong the Musical. wahaha, tak sabar den nak tengok mereka berlakon. HAHAHA. kisah pahlawan pulak tu, boleh kah anda sungmin? HEHE


Kim So Eun pulak akan berlakon dalam drama terbaru tahun ini bertajuk Good Day For The Wind To Blow. tak sabarnya! HAHA

Aissh, tak tahulah sampai bila kisah ciplak menciplak ni nak habis? pendapat korang? ok bye

han eba

5 comments:

xXrucciXx said...

ok , komen ni bukan nak bias ke ape.. tapi dah dgr lagu cnblue dgn ynot tu..hurmmm lagu ynot xde la best sgt pun..sedap jugak, cume die nyanyi agak kelam kabut sikit...

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

dh tgk hello baby shinee ep1~
minho comel!!
nk minho!nk minho!

han eba said...

rucci : han pun ade dengar gak ynot punye lagu. and memang mcm same BUT dia punye music lain laah sikit sebab ynot punye mcm music pelik sikit. tp tak tahulah kan...

hani: uish, mementang tanam anggur, sempat dia tgk. AHAHA

Lil' Caliph said...

sungmin n yesung just sweet being together~!!

yesung, look a lot like jun ki in Iljimae i think.

like like like like!

han eba said...

memang yesung ade rupa junki skit :)

hehe