Thursday, January 7, 2010

saye terlanggar pokok!


hello mello.

YES, berakhir jugak kursus KPP yang pelik dan bosan itu. Tak faham langsung ahh peraturan dia. Susah ouh. AHAH. tapi, benar benar malang lah saya ini hari :( mengapa? HAHA. meh meh Han kasi tahu ape sudah jadi :)

pagi tadi, sepatutnya dah kena ada kat sana pukul 8AM but Han agak terlambat. Jadinya, tergesa-gesa la. Sekali, masa dah lintas kat taman, nak teruskan perjalanan terlanggar pulak dahan pokok. Kepala Han terlanggar dahan pokok dan tudung menjadi kotor. Oh tidaak. Malang malang. Pastu, Han terfikir,lambat karang macam mana pulak kan. Lepas tu, Han teruskan perjalanan Han dengan kepala mengong tu. Nasib baik Han ada air dan sempat bersihkan kotoran tu sikit demi sedikit. Haihh -.-


sampai kat pejabat tu, wahaha, ramai gile orang. HAHA. ingat kau sorang je nak amik lesen ke? HAHA. sekali, terjumpa la pulak mamat Firdaus yang sama tuition kat seksyen 8 tuu. mamat ni yang ku gelar NATASHA kerana kepala nya pernah tersekat dekat pintu. HAHA. aduh, dia dah macam tegur tegur Han, Han dah macam, alamak, tak nak masuk. Oh My! Tapi, masuk juga. Dia tegur Han, Han pun macam senyum je la kat dia. HAHA. tak sangka dia sekolah 19. HAHA. ingat 7 ke mana ke sebab dia tusyen kat 8 dan sangat bergaul dengan bebudak 7. Aduh aduh -.-

Han masa datang, tak de la pakai cermin mata sebab malas kan. sekali Han terdengar nama orang ni yang dikenali sebagai I sahaja. Oh My! musuh sekolah rendah ku~~ Dia ni musuh dalam pelajaran laaah. dan beberapa kisah lampau jugak -.- dia sungguh lain sebab agak chubby. dia datang bersama mamat ni yang namanya A. well, A ni memang agak selalu jumpe jugak. HAAH. I'm like, why today?? why? Man! Orang ni la makhluk yang tak harap nak jumpa. Han macam malas nak stare kat dia sebab nanti dia tahu Han sekali bila orang pejabat tu sebut nama sebenar Han, Han rasa dia tahu daaah siapa Han. MAN! Ohhhh.

lepas tu, lagi satu hal, satu gambar Han hilang pulak. uisssshh, mana tah. ciss. nasib baik ade 3 keping lagi :) hehe. agak bosan sebab memula takde kawan but tadi masa dalam kelas duduk dengan sorang kakak ni. even dia diam, but ade la jugak kitorang cerita cerita. Ahaha :) ramai jugak budak sekolah Han ade kat situ. Kenal dengan sorang budak but tak tahu nama dia. HAHA. kitorang bersama sama pergi dan balik. Tapi dia duduk 13. Budak perempuan ni nampak baik je :) HEHE


dah la kerusi pun tak cukup, nasib baik lah ade tempat. depan sekali :) HAHA. tak sangka la pulak si F tu naik van yang sama dan dalam kelas yang sama. HAHA. sengal betul. Untuk beberapa jam terakhir, Han dah macam tersengguk sengguk dah. Ya Allah, nagntuk gila. Nasib baik balik tak sama van dengan I. OOMG! aduh, harap harap tak jumpa lagi. HAHA.

penat betul lahh hari ni. AHHA. bosan dan penat. Nasib baik terjumpa Aiman kat sana. Makan sesama dengan dia :) selamat. ade la jugak certain people yang Han kenal dekat sana. Ape ape pun, dah selesai dan. sekarang, tinggal nak study je. Lepas tu, amik L and praktikal pulak. Kalau lulus test JPJ, bolehlah memandu :)

yes,today the last day tak makan nasi. esok makan!! HAHA.oh yeah, oh yeah,oh yeah,oh yeah,oh yeah.malang betul,cis.bye

han eba

You ask me if I miss You, of course I miss You

3 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

hehehe~~
*gelak jap...
klkr la han ni...
hani lum lg amik lsen..
parents sruh tnggu dlu..
*adoi ai..ntah ape yg nk ditunggu lg..
kwn2 hani dh bwk mtor ke hulu ke hilir..
hani still naik bsikal g kdai
*knonnye exercise...hehe..

kimyana said...

i knew it!!!hahaha.serius kelakar!

han eba said...

saye ni memang malang sebab tu kelakar. HAHHAA.

adelah tu, sebab tu mereka suruh tunggu dahulu. eh okayy ape exercise..

kimyana: suka kauu