Friday, January 15, 2010

Super Show in Malaysia?

pic cre: k-popped
hello mello.

sumpah berita tergempar sebab tak ade ribut, angin dan ombak tetiba sahaja terdengar bahawa Super Junior akan ke Malaysia this March. Han macam biar betul. MAN! ni amat menyeronokkan! HAHA. bukan untuk haaaaaaan T-T

dengar khabarnya, mereka akan mengadakan konsert di Stadium Putra Bukit Jalil pada 20 March 2010. Wow, dan harga tiket sangat sangat mengejutkan. walaupun terkejut dan mengejut pasal harga tiket, tapi langsung tak menggugat ELF. dan Han sebagai ELF, amatlah kalah. HAHAHAH. kalah? Yes, Han tak booooleh pegi sebab ayah Han kate tak payah even the money is HERE -.- MAN!

harga bagi Rockpitt sampai RM 458. Like, what? HAHAHA. kalau korang nak tahu harga dia, just klik je gambar kat atas so korang boleh tahu kat mana nak cari dan beli those tickets. So kalau korang super taksub, just just just pergi je ke tempat sepatutnya untuk beli. dan sesiapa ada ticket free, please laaa, Han nak. kalau ade, nak nak nak. HAHA. kalau tiket free,mesti ayah han tak bebel. HAHA. ala, beli DVD sudah. MANA SAMA! haha, asal puas :) clear gambar,tengok pun boleh ulang-ulang,puas dan selesa :) HAHA,tapi nak jumpe Donghae -.- Sunsaengnim,please give us that ticket

adakah ini satu rumor? korang nak pergi ke? OMG

han eba

* tak sangka la pulak, hari tu sunsaengnim ada cakap pasal konsert,tup tup betul betul ada konsert -.- siapa dia sebenarnya??? kenapa dia tahu awal? UISH. CURIGA!

2 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

han~~
hani ada gak ckp ngan mama hani..
nk g konsert suju..
n cm biasa..
jwpn biasa..
*xboleh!tiket mahal sgt!
isk2~~~

han eba said...

ala hai.. HAHA. cis cis