Sunday, January 10, 2010

superB

'wooyoung ahhh' *hugs*
hello mello.

semalam super penat. jadi Han tidur awal dari biasa iaitu pukul 2AM lepas tengok 8tvnitelive. tahniah kepada Moe sebab menang poll malam tadi. Hahh. Mike dah kalah sebab dia suruh vote for Love Like This by SS501 while Moe asked his team(which is known as team Moe),sounds Timun* to vote for Ring Ding Dong by SHINee.HAHA. this is the first time Moe menang dengan Mike for poll and for sure, dia kata nak celebrate dekat FB. HAHA. pape aaahh Moe ni.

okaay, today maybe I'm going out again with parents -_- searching for Korean disc. maybe. I'm not sure because my parents need to send my brother to his hostel. so, I don't know wether I want to follow or not but this night, I'm pretty sure I want to watch AJL -_- HAHA.

okaaay, I do heard about G-Dragon berkemungkinan dipenjara tapi for sure dia didakwa sebab hal konsert dia.but ape ape pun,Han rasa dia patut didenda. no big deal. sebab dia memang buat kesalahan pun -_- MAAF LAH,jangan marah Han, ni pendapat Han je okaay.ok lah, bye :)

han eba

2 comments:

ashie023 said...

ahak...anak ikan unnie nih..woo young..

han eba said...

uish, mine laaa.HAHA. dia kekasihku ke 2 :)