Friday, January 22, 2010

together

'together make it love, forever making you smile'
hello mello.

heh, semalam Han tak update pun pasal Han pergi kursus Teori tu. hahaha. penat pulak, tu yang malas nak update. dah ah malam ade kelas, lagi la malas nak update. HAHAAH. hari ni Han bangun awal sebab semalam Han tidur awal. hehe. so, tu yang bangun awal. dah ah semalam tak pass up keje sunsaengnim. kesian, kene tolak 2 points. T-T mula mula dia kate next week hantar sekali tetiba je malam tadi dia kate today. ciss. tapi ade jugak budak buat dan hantar, ade juga yang tak bawak. aissh, malam tadi nak lantik monitor kelas. so, sunsaengnim tanya ah siapa ada FB atau expert dalam FB, dia nak jadikan monitor. Han kan memang gila FB tapi Han tak ngaku sebab no one gila FB kat situ. HAHAAH. so Han diam je la. nak jadi ketua? HARAPAN! banyak benda mesti kena buat punye. HAHA. ciss. then, kitorang lantik sorang kakak tu :) hehe.

yang paling pelik, sunsaengnim masuk masuk kelas kan, cite pasal DBSK. boleh Han tanya? DBSK nak buat konsert kat Malaysia ke? sebab dia cakap dia jumpa DBSK la. haha. lawak ah dia tu. kalau lah, Han kate kalau lah yee, DBSK buat konsert kat Malaysia, Han tahulah kenapa dia asyik cari bebudak yang minat DBSK. hehe.aisssh. HAHA

ouh, Han dah siapkan semua. hehe. keje dia. HAHA. pening kepala den. tapi malam tadi belajr agak best :) HEHE. ada satu mamat kat tempat tu macam sangat familiar dengan diriku tapi ku telah lupa siapakah dia. one day, maybe Han ingat kot.HAHA. haissh, bosan bosan. semalam sunsaengnim ade rambut baru. smart sikit. haha. isnin ade amali pule. semalam agak penat jugak duduk dengar kursus tu.haihhh

ok bye

han eba

2 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

teringin nk jmpa sunsaengnim han tu..
hehehe~~
dia tu cm best je..
;)

han eba said...

dia sangat sengal. HAHAHAHA.
tape tape, bile ade can nanti, han tgkap gambar dia. HEHEHe