Sunday, January 3, 2010

waewae

HELLO.MELLO.:)

hmm, kan bagus kalau dalam hidup kita ada kisah percintaan yang indah macam dalam Korean Drama. kan kan kan. ;D tu ah, tapi ade ke yang macam tu? sentiasa diselamatkan,sentiasa membantu dan sentiasa sayang menyayangi. ada ke? HAHA

rasa nye, itu hanya mainan drama je kan. mana ade macam tu. kalau ada pun, sikit je. 1% kot. haha. entahlah, tapi sebabkan Han ni tak hebat, jadi tak pernah la couple atau bercinta. Jap, ye ke? HAHA. perasan bercinta dengan Hyun Bin ada lah. Hahah. sengal je. ye, benar, tak pernah pun. sampai ke akhir 2009 pun, tak pernah. HAHA. menyukai orang yang tak akan suka kite, memanglah. Tak de masa lah nak luah luah perasaan kat orang yang kite tahu memang susah nak dapat sebab akhirnya, kecewa. maaf la, saya tak berani mencuba.

tapi, sumpah jeles plak tengok Korean Drama punye story line. aigoo, chongmal.mungkin, mungkin satu hari nanti kott. haha, saya ni hanya seringkali dilukai, HAHA. harapanlah nak ade kisah cinta macam si SOEUL couple tu. HAHA. ade ke mak cik Han kate, masuk Uni nanti cari la. HAHA. habislah, tak ade maknanya saya dapat mencari. dengan rupaku, hanya mampu melihat. HAHA

yang penting, memang tak ade la mamat sekacak Donghae, kalau ade pun belum tentu la dia macam Donghae. HAHA. i need the SEPET SEPET one okaay. HAHA. sengal je. bak kata makcikku, taste SEPET. haha. sengal je. alamak,terasa lak miss G karang. Miahaha.

Tapikan, rasanya ade kott kisah cinta macam tu. HAHA. lawak lawak. mana ade ahh. eh, ade ahh. ala pape ahh. HAHA. gila sudah. cis cis. aigoo, amat bosan! Online FB dah, update blog dah, Myspace dah. HAHA. sepatutnya pegi kursus kelas memandu esok tapi kan rase macam last minit je. HAHA. pergi hari lain lahh. Without my chinguu. Oh no. HAHA. tape ah, berusaha berdikari. tak mahu selindung di belakang bayang bayang lagi, majulah Han. maju! HAHA.

Tak sangka,pemberian yang kecil, menggembirakan orang. HAHA. tadi, kim yana ssi datang rumah. melepak lepak. makan maggie minum milo, pastu taknak bayar. HAHA. macam sengal je. tade ahh, datang lepak je, jadi lepaklah. HAHA. nobody knows I hide it inside. tetiba je. tadi adalah luah sikit sikit kat si Kim Yana tuu. AHHA. sikit je. HAHA. you speak to my heart, dah keluar dah lirik lirik lagu Westlife. Cisss. HAHA. ape ape ahh.

DAH DAH,amik yang kat bawah ni khas untuk korang. HAHA. okay, bye



han eba

No comments: