Tuesday, January 26, 2010

when Han meet Donghae part 4

kisah ini adalah rekaan semata mata oleh penulis blog yang bosan tahap gaban kerana tak konfem ke SUSHOW atau tidak

meng'online'kan diri dengan segera. *anti fans~~

Han: tahniah han eba, tahniah! anda mempunyai ramai peminat. HAHAHAH *sebenarnya ANTIFANS

*telefon asyik berdering (neorago neorago) *lantak kau laaaa.

Han: aigoo, semua tempat kena. OMG! *muka gelabah, hati tak senang -.-

FB messages:(70)
Twitter TT: #wehatehaneba!
Blog chatbox: penuh!

Han: uissssh, MAN! bukak satu satu sampai esok pun tak habis. esok dah la SUSHOW.OMGOSH* garu garu kepala

FB Messages *note:maaf, terpaksa gunakan certain word.

ATF1: eh, kau ingat kau hot sangat! nak suruh Donghae tunggu? kepala hotak kau! *
ATF2:KAU DAH LAAAAA TAK CANTIK! APE,TANGKAP GAMBAR DENGAN DONGHAE! BENGAP!
ATF3: eh, I lagi cantik dari you la! pompuan tak malu!
ATF4: bajet save Donghae padahal dah lama rancang semua ni kaaan? panggil media semua kaaan?
ATF5: DAM* kau! kau ingat kau bagus? nak jumpa Donghae sampai nak call hotel? Suc*s

Han: ya Allah * tears T-T

twitter TT(trending topics)

ATF6: aku memang tak suka pompuan hodoh #wehatehaneba!
ATF7: han eba konon! eeei, benci aku!
#wehatehaneba!
ATF8: kalau cantik tak ape, ni aku Google, muka macam apa je! HEH
#wehatehaneba!
ATF9: I hate this girl. tomorrow, I want to make sure she can't attend SUSHOW.
#wehatehaneba!
ATF10: dam*! she's not beautiful, HUH, donghae should choose me!
#wehatehaneba!
ATF11: Han eba, if you read this, please be careful! we gonna make you regret tomorrow! this is the first and the last warning!
#wehatehaneba!

blog

ATF12: KAU PERGI MATI LA.
ATF13: ciss, bajet donghae!
ATF14: aku google sebab nak kutuk kau je!bukan bagus pun blog!
ATF15: blaaaah, mati kau esok. aku warning ni!
ATF16: BENGAP

Han: OMG, macam mana ni?? esok tanak pergi la. *berfikir T-T

*telefon berbunyi (neorago neorago)

Han: hello
shinyi: kau dah online dah weyh?
Han: daaah.*muka berubah
shinyi: kau tahu kat 8tv chat ramai antifans sekarang tengah kutuk kau.
Han: kau tak tengok FB, twitter dengan blog lagi.*OMG
shinyi:sumpah kite pun jeles. Donghae tuu. *muka nak kena sepak
Han: banyak la kau punye jeles. ape ah diorang ni. aku tak paham betul! masalah! *muka sedih
shinyi: diorang jeles.
Han: kalau aku, tade ah sampai antifans.
shinyi: aisssh, biasalah la. esok nak datang tak? *eunhyukkie is importanto
Han: kau pergi la dengan Hayze. tanak aku datang * going to cry
shinyi: kenapa? kan dah janji. kate nak jumpa Donghae! tadi mamat tu siap kata dia nak bagi kau jumpe dengan SUJU lagi! *eunhyuk dalam fikiran
Han: diorang siap ugut lagi. buat aku menyesal esok. * HAISSSH
shinyi: aisshs, abis tu?
Han: entah ah *runsing
shinyi: tak kire, mesti pergi. ape jadi pun, meh kite setel dengan silat.
Han: OMG! kau hebat sangat ke? *HAHA
shinyi: kejam! *gelak gelak.
Han: tak confirm laaa.
shinyi: tade, kau kene pergi jugak!please please. for eunhae~
Han: aigoo. *nak ke tak nak?
shinyi: jom ah, insyaALLAH tade pape punya. okaaay :)
Han: yelah yelah. *fikir fikir.OH YES
shinyi: kite nak pergi serang antifans kau dekat chat ni. bye *penuh ke'silat'an
Han: okaaay. bye

*bergolek golek di ruang tamu. memikirkan ape yang patut di lakukan.

Han: aigooooo* kesal

sementara itu, di hotel

eeteuk: ya ya, come here *muka terkejut
kyuhyun: wae? *ingin tahu
shindong: wae hyung?
eeteuk: so sorry for han eba! *sad
donghae: *dari jauh segera datang ke eeteuk setelah mendengar nama Han
eunhyuk: Han? kkut yoja?
shindong: majayo! (yess)
donghae: wae? *melihat lihat laptop eeteuk
eeteuk: antipen!(antifans) aigoo.* haisssh
donghae:*sad face

sementara itu;

siwon: someday~~* menyanyi sambil membaca surat khabar.
heechul: newspaper? midnight? HAHAHA *gelak gelak.
siwon: * smile, continue reading
ryeowook: kyaaa~~ uri SUSHOW is tomorrow * dance dance.
sungmin: haaaaaa, jota! * smile, cute. MAN!
yesung: I'm going to show my octopus dance! *penuh semangat
ryeowook,heechul,siwon,sungmin: HAAAAAAAAAAAAAAIHHHHHHHHH~~~~ * golek golek.
yesung: yaaa~ did you hear about han eba? ottoke?
siwon: ouh, that girl. she save donghae last time. why? what happen? *blurr
sungmin: haaaih, why you still read this newspaper? HAISSSH.*geleng kepala
yesung: antifans gonna kill her.we need to save her. I'm going to save her with my octo....
ryeowook:stop! arayo arayo(we know we know) *tak sanggup
yesung: *HAHAHAHA.
heechul: do we have to save her? how? *menguap

*lights off. mana plan nye? HAAAAAAIH! jaljaaa~~

20 March 2010

Han: okaay, nak pegi dah ni. takut jam.*yesss
mama: pergi elok elok tau. jangan teruja sangat, aissh.
ayah: pergi dengan shinyi ke?
Han: yess.
ayah: kim salam kat mamat Korea tu * membaca surat khabar
Han: yelah.
ayah: hati hati. *risau risau

*segera menaiki kereta bersama Shinyi dan Hazye, weyh, kami ke SUSHOW! OMG OMG!

hazye: aku bukak blog kau pagi tadi, pehh, hebat! * senyum
shinyi: donghae punye pasal la ni. HAHA * gelak
Han: uisssh korang *risau.
hazye: jangan risau la. kitorang kan ade *smile
shinyi: sekelip mata, kau ade antifans *muke bangge
Han: terasa macam jessica SNSD pulak * muka menanti penyepak
hazye: haha, perasan. * haha
Han: sekali sekala, ape salahnye *hehe
shinyi: jessica SNSD? sape?
Han & hazye: haaaaaaaaaissssh. *gelak gelak
shinyi: sorry, I SNSD SNSD ni tak minaaat okaaay * smile.
Han: eunhyuk je la kauuu * grinned
hazye: siwon je la aku.
Han: kau Hankyung cukup. * HAHA
hazye: ciss.

*keadaan semakin sesak untuk menuju ke stadium putra.

Han: dah agak dah Shinyi ni, tidur je! *sengih
hazye: han, tengok tu!OMG!! ape ni!!! *muka terkejut
Han: *OMG, sad.

bersambung

han eba

11 comments:

Lil' Caliph said...

saje wat suspen,

han eba said...

hehehe, SUSPEN is kemuncak. HAHA

hazye said...

cis,sje je wat saspen..
xpe2..
ak tggu..
hahahahaha..

han eba said...

HAHAHAHAH :)

ashie023 said...

twitter TT(trending topics)
kekekke...masuk trending topic tuh..wakkakaka..i was laughing so hard at this part..aigoo

terasa cam snsd jessica??..sabo jelah dongsaeng ni..aigoo...

---cool!!

han eba said...

hahaha, mestiah masuk ternding topics. HAHAHAHA.

kan jess kurang disukai. HAHA. maaf peminat2 SNSD. -.- thanks :)

xXrucciXx said...

wahahahah xleh blah punye drama..
sgt drama swasta la budak ni...

giler antifans..igt ni mcm kat korea ke bleh sarcastic camtu..hoho
xpe2.. name pon drama swasta...

hazye said...

someday~~
hahaha..teringat plak part tuh..
sengal ouh..
octopus dance??
hahaha..
nk tgk ouh..

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

ouh!
siwon oppa~~
akhirnya kluar jgk..
hehe~
*smbil bca cite han,smbil byg muka dia..huhuhu

gler r ayt2 antifans tu!
hani bca pun cm nk nangis je~
*smbil bca,smbil "siannye kat han!"
hehe~~

sakuranchOvy said...

klau dh antifans, hUishh silat pn x boleh lwn. hahahah =DD
somedayy.......... hahaha (trbyg2 lak) lg2 time yesung. haHAHHAhah
mane kau tau kte tdO ? hahaha sengal * =D

han eba said...

rucci: HAHAAH,yelah,bila dah sebar, antifans pun adelah. HAHAHA. kejelesan

hazye:HAHAHA,suka kau.siwon siwon

hani: kene hebat hebat sikit ayat dia. HAHA

sakura: HAHAHA.sengal