Thursday, February 4, 2010

chulalongkorn

apehal kacak sangat mamat ni? OMONA
an nyeong haseyo :)

HAHAHAHA, hari ni bangun sumpah lambat. malam tadi tidur pukul 5.00AM. dah lama tak tidur super lambat semenjak sakit hari tu. HAHA. ouh, malam ni ada kelas lagi. semalam berhempas pulas habiskan homework sunsaengnim. dah ah banyak gila. boleh mati den. HAHA. esok cadang mahu keluar sambil tu boleh melawat shin ryu ssi di tempat kerja nya. HAHA. meng usha usha. HAHA. esok cadang nak buang duit untuk SUSHOW. haha, den nak bayar duit SUSHOW la.nasib baik duit tu boleh kelur, HAAAIH, kalau tak macam mana nak membuang duit tu untuk SUSHOW. :)

UPU dah daftar, anda? Han amik semua asasi. muhahaha, tade satu pun diploma.zzzzz. dah ah masa daftar, ayah duduk sebelah. baru ingat nak amik asasi kejuruteraan, sekali ayah kata jangan ngada ngada, amik asasi sains hayat je. aisssh, hancur harapan ku ke Korea. HAHA. ouh kau, nak amik jurutera sebab nak pergi Korea je. HAHA. sengal.

esok 5 Februari, HAHA, befday Aqilah ku :) oooh, mesti wish, mesti. Han dalam proses menghabiskan SUJU FH ni. Baru nak tengok ke? HAHA. masa SPM dulu, nak tengok tapi malas laa. HAHA. sebab masa tu tengok Kang Hye Na je. HAHA. tu yang malas. E.H.B dah habis. Coffee Prince lambat loading, so tak boleh den nak tengok. CISS. Pasta pulak, kat Viikii tak boleh tengok, aduh sakit hati betul. so, sekarang masa menonton SJ FH :)

okaaaylah, haus gila. nak pergi minum pastu tengok cerita Biscuit Teacher and Star Candy okaaae :) bye

han eba ♥ aiden lee

5 comments:

kimyana said...

nak tgk cita tu..sob3
Biscuit Teacher and Star Candy

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

han~
nk tnya,
apa beza diploma ngan asasi?

han eba said...

kim yana: HAHAHAHA, semak

hani: rasanya asasi lagi sekejap dari dip

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

ouh~
mknanya pmbljrn still sma la?
just msa je berbeza ye?

han eba said...

yess, kot la. HAHA. tapi elok amik asasi.