Sunday, February 21, 2010

fantabulous :)

an nyeong. HAHA

sudah lama menghilang. OMG. tak bisa ku luahkan betapa rindunya saya pada internet. OHH. ini semua gara gara modem buat hal. aigoo. HAHA. sedih dengan servis TM. hissh, saya call mintak hantar team kasi tengok what happen pada modem dan line telefon, mereka masih tidak mahu datang sehinggakan ayahku marah. akhirnya datang juga. CIS. dan semalam makan sate, tapi sedih sebab SAMURI sate dah buat style layan diri. I mean, if kuah satay habis, we have to pergi kaunter and like mintak kuah. and like, nak bungkus pun, we have to pergi kaunter, OHH, kami customer laa. ciss

baiklah,mesti ada tertanya tanya apa Han buat sepanjang tak update blog? selain berjogging dengan Kim Yana ssi, adalah beberapa benda yang pelik Han buat. yang bestnya, HEHE, Han jumpa tuala ala ala happy bubble. ala, corak kotak kotak tu. paling best, warna kesukaan Donghae. ohhh, saya menamakannya as Donghae. ohh. HAHA. dan berus gigi Han dah tak boleh pakai dah. actually, nama berus gigi tu Wooyoung sebab dia warna kuning. HAHA. rasa sangat seronok sebab dapat namakan barang barang dengan nama Idola :) tak sabar nak pakai Donghae dan sedihnya nak buang Wooyoung :(

Donghae

wooyoung

dan yang paling tak boleh blaaaaah, kami berposing tanda sokong pada Korean pop. ni laah dia nya.










dan terakhir sekali adalah, mengumpul poster poster Korean stars. OMG OMG, SUJU punya poster kecik. Nak yang besar. banyak poster Lee Minho tapi Han tak amik sebab tak minat. ada yang nak? HAHA.

2ne1 and Big Bang

FT Island

2ne1 and Big Bang

4minute,2pm,shinee

ss501

super junior

FT Island

BOF

SNSD

Wonder Girls

Arashi, Feilunhai,Hyunbin

BOF

Kim Bum

tadi jumpa bff lama Han iaitu Fatin.HAHA, miss her so much. pun tadi sempat berjalan jalan dengan shinyi dan shinryu di SACC :) hoho, Korean update nanti la ye. HAHA :)

han eba

MUST COME! http://www.formspring.me/eqbariahhan

6 comments:

sakuranchOvy said...

poster ss501 paling byk dlm epOp
mnymphkan. cis! hahaha

han eba said...

ohhh, jangan begitu. Nak poster suju yang besar. Hunting dekat tIMES SQUARE

sakuranchOvy said...

coming2 =]

han eba said...

HAHAHA:)

.shin. said...

poster SNSD klik tu aku pernah tampal kat katil tapi dah koyak.aih sedih betul aku

han eba said...

hahaha,kesian gila. tape, beli lah epop, banyak SNSD ^^ haha