Saturday, February 13, 2010

holiday is what?

"kami semua calon suami Han"

yeay,holiday! what is that? * budak ni dah lama dah tak pergi sekolah*


holiday adalah time di mana budak budak yang seperti Han ni rasa sangat tertekan. menghabiskan beberapa bulan di rumah yang kononnya menjadi impian masa SPM kini hanyalah satu nightmare. percayakah? di saat cikgu kata cuti masa time time sekolah dulu,semua kata"OH YEAH,OH YEAH." haha, sengal gila.sekarang pulak, HOLIDAY? "OH NO OH NO" haha. sebabnya, sama je hari hari lagi lagi bagi penganggur yang super terhormat macam Han ni. HAHA.

so,hari ni Han akan pulang ke kampung kacak Han itu bersama makcikku. OHHHH. oh yes, maybe duduk sana lama kot, so tak dapat den nak update myspace,blog and also twitter. FUHH, sana tak ade internet laaa. so SAD. sad sad sad sad sad sad sad tonite,gaseumi apa. nampaknya, kali ni memang tidur je la. HAHAHAHA. oh, esok kena pergi JJ Bukit Raja dulu untuk tukar CD tu. bengang gila ouh. nak amik cerita lain laaa. FULL HOUSE ke? HAHA.

so,Han nak ucapkan Gong Xi Fa Cai kepada semua yang meraikannya. Happy Lunar New Year kepada Donghae nim dan semua SUJU member. dan jugak semua la Korean stars yang super cantik dan kacak.HAHA.Han tahu Donghae tak sabar nak balik kampung Han. Donghae my Baby, I faham you nak balik kampung I jumpa opah I. you kan suka opah I punya masakan kaaaan :) HAHA*OMG!

okaaay,dah jadi gila dah Han ni. Korean class tak ada next week. semester break ohh :) tapi bila dah habis break, OMG ada listening test maa. TAKUT. hahaha, Go Han Fighting! then,ada kuiz pulak tu. gongbu han eba ssi. aigoo. ♥ sudah subuh sudah subuh. ramai tidur dengan gembiranya. HAHA. harap seronoklah nanti bila balik kampung. dapat pancing ikan! HAHAHA. oh kau, tak cukup ikan sorang kau nak lagi? HAHAHAHA. itu FISHY :) haha. kacak kacak kacak. ade ke ikan kacak lain? TAK ADA! mendayu dayu suara si Junpyo kat telinga den. AHHA.

BAIKLAH, pandu cermat jiwa selamat.benda ni yang Han nak ucapkan kepada sesapa yang nak balik kampung tu. and bebudak sekolah semua, kerja sekolah siap dulu baru enjoy. sesiapa yang kena kerja tu, it's okay. you can still read my blog sambil kerja. HAHAH. dan tahniah kepada Bree sebab dah dapat kerja. OHH, chookka haeyo :)

wish you're my love, OHH. dah dah, mamai dah budak yang tak suka IKAN tapi suka FISHY ni. haha.takut nya SPM result. dah nak keluar daaah. tsk tsk. nangis nanti. OHHH. jangan tanya my result please. HAHAHA. BYE BYE:) gonna miss you all,tinggalkan ini pulak.HAHA



kenapa rambut Taec kemas giler? berapa kati gel kau taruk ha?? HHAHAHAHA



han eba ♥ aiden lee

3 comments:

lulumichin said...

cis mne boleh jaejin jd calon suami han. bantah!

yg 2 org lagi tu bleh ar. haha

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

holiday tu nightmare
stju ngan han =0='

spm result?
gulppp~

han eba said...

lulu:han nakkan Jonghun je :P HAHA
hani: yes yes :)