Saturday, February 27, 2010

I do miss you babe ♥


tiba teringat blog lama. HAHA. banyak yang dirindui. sangat banyak. HAHA. jiwa dan raga dipertaruhkan. masa depan di coretkan, sudahkah anda bersedia menghadapi segalanya dalam serba baru? memori yang tinggal, semuanya sejarah yang pasti ada antaranya masih terlekat di hati. antara yang han rindui, hero Han selamanya pada awalnya. siapakah? jajang!
memang tamparan besar bila menerima yang mamat ni bersama dengan Song Hye Kyo. haha. saya kurang minat dengan Song Hye Kyo tapi kan, mamat ni sangkut pulak dengan dia. boleh kata mamat Super Junior pun ramai suka SHK. sob sob. mamat ni lah yang paling dirindui.

HAHA. namun, pengganti dia tak kurang hebatnya. muda lagi berstyle. Hyun Bin oppa, bila dah break up, call me okaay .HAHA :)

saya pun rindu Min Yeop. HAHA. I MEAN LEE EON :'( mamat coffee prince yang lawak. pergi dengan sangat menyedihkan. kau pergi bila eden tak sempat tengok drama kau. sad sad. R.I.P

I miss Won Bin so much. I mean Oh Won Bin from FT Island. dia dah la sangat hot dan berkaliber, namun dia tinggalkan FT Island jugak. WHY WHY. :(

Hot guy ni jugak sangat dirindui. wajah nak menang je. HAHA.

drama Taiwan Together pun sangat dirindui. semua sangat dirindui. HAHA.


banyak benda yang dirindui. tak kisahlah kisah lama atau baru, benci atau tidak, susah atau senang,saya sentiasa rindukan mereka mereka ini. banyak lagi, tapi saya rindu Hyun Bin sangat sangat :(

han eba

2 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

hyun bin ngan song hye kyo
hehe~
xpe han..
donghae setia mnmnimu..
ngeh ngeh ngeh
=)

jgn amik kim bum
nnti bgtau donghae han curang!
hehehe(evil evil)

btul2
wktu dpt minyeop dh mninggal
dlm satu mgzine cina(bca dlm kls wktu kt skula)
sdih gak
coz klau tgk coffee prince
mmg glak gler2 bla tgk tlth dia =(

han eba said...

minyeop lawak :) miss him.

ohh, donghae sekarang terbaik tapi kalau hyun bin call me, ah hai. HAHA