Monday, February 22, 2010

Jonghun's FT Island faces

suka sama mamat ini. dah la pandai main gitar dan juga piano, comel + HOT pulak tu. meh tengok bermacam macam rupa mamat ni.

muka terlupa sikat rambut

muka bajet comel

muka terlupa lirik

muka baru lepas makan kimchi

muka terkantoi tak puasa

muka jahat + pembuli+ budak nakal

muka bijak+professor

muka putera lilin
muka mainan kena rampas

muka terkejut tengok beruk

tak kiralah ape rupa pun mamat ni buat, HAHA, dia tetap kacak dan HOT. susah la kalau ade boyfie yang macam ni. ramai sangat peminat. HAHA. jadi, antara semua, rupa mana satu jadi pilihan korang? IDAMAN KALBU!

han eba

11 comments:

sakuranchOvy said...

muke terkejut tgk beruk mcm muke heechul
kte plih yg 2. =DD

han eba said...

kite pilih muka terkantoi tak puasa. HAHAHA

kimyana said...

muka lepas mkn kimchi dengan putera lilin..haha

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

hani ska tgk dia pkai spec

=)

han eba said...

kim yana: HAHAHA, kau pilih satu cukup.

hani: same goes with sakuranchovy

Lil' Caliph said...

putera lilin~!
dye crush tbaru saye :)

han eba said...

wahseyh, ade geng dengan kim yana. ciss, dia dah lama jadi crush saye. HAHA

ohmysupergirl said...

AHHH , si diaaa (: orang pertama yang tarik perhatian dekat ft-island. HAHAH.

han eba said...

yang mana satukah pilihan anda?haha

Lil' Caliph said...

tp kite start tersuke dye first time sejak tgk wajah dye yg bru lps mkn kimchi.

i hope mv.

kening dye, sungguh la innocent gitu.haihh :)

cair jiwaku

han eba said...

dia sangat hot hot.HAHA