Sunday, February 28, 2010

konfius!

hehehe :)

tadi Han dah call dah orang kedai songket tu, tapi Han kene kerja dengan dia esok dan bukannya gaji tetap. it's like, kalau Han dapat jahit 1 baju, Han dapa RM 5.dia akan ajar Han jahit dulu. hahaha, entah entah, 10 baju je dapat sebulan kot. baru RM50. haha :D tapi kalau han kerja lagi masa bulan April dengan dia, so gaji Han akan jadi RM 800 per month. AISSH, nak kerja ke taak? ciss -.-

han eba

5 comments:

kimyana said...

kerja la..aish

mok said...

han eba.

dun judge seseorg uh berdasarkan ayat2 je n bukan judge org uh dari luaran.sumenye tgk pada hati.klu semate2 kenal dlm blog,ms o pape.ta perlu la kte buat cam kte tawu sgt pangai owg uh pdhal kte cume chat n tgk pic die kat pc je.kwn2 die yg da lame berkawan ngan die pn tawu.so,org yg bru kenal tu jgn la nak brlagak cam tawu sgt bnde neyh.diam2 saje suda.tu saje mau ckp.=).kte kenal dlu hati budi org uh.kte tgk cmne pangai die.n 4 ur in4mation.saye xkan ckp klu perkara tu sye xtawu.sye xsuke tduh2 neyh.sye ckp brdsarkan ape yg seseorg uh lakukan kpd kwn2nye.oke?.bye.

han eba said...

yana: haih, tu ah ^^

mok: HAHA, I can see it dear. exactly. thanks untuk kate kate kat atas. lagi menampakkan siapa anda :) chongmal kamsahaeyo :)

mok said...

yes.i'm showing evrypne yg hani ney mcm mne.die tulis semuanya seolah2 die xbersalah.bia sume blogers ley dfend die n ngutuk sy.sy lme mgan die.brjmpe n mlhat cre die.sdgkn awk skdar mngenali die ddlm blog.2 bnde ney berbeze.kte xbule nak btol2 kenal smebody hnya dscreen.sye hrap awk dpt pengajaran.

han eba said...

for me, ia bukan pengajaran tapi sesuaru yang mmebuatkan saya lebih memahami manusia,antaranya seperti anda sendiri. mcm yang saya katakan ^^ lihat persepsi awk terhadap org lain, tak semua sama persepsi seperti awk.cuba fikir,ape persepsi awk yang saya katakan? awk tak nak fikir, tak ape, biarkan persepsi tu terus tersimpan dalam fikiran awk. mmg awk kenal dia lama, tapi cube selam diri awk betul betul. ape erti kata kata awk kat atas kalau tindak tanduk awk sendiri tak sama seperti ape yang dikatakan oleh awk?

awk pandai berkata kata,cuma tak reti mengubah pandangan awk. itu sahaja yg boleh dikatakan.saya tak kisah kalau awk nak terus terus tulis, tak ape, tulislah. tapi lepas awk sedar tentang yg dikatakan tadi, better think twice. :)