Tuesday, February 23, 2010

Lovers in Paris is always the best

an nyeong haseyo yorobun.

OH YEAH! lovers in paris is the best drama ever for me. even I like Boys Over Flowers, My Lovely Samsoon, Goong and others, THIS IS STILL MY NUMBER ONE :)

walaupun main actor dia tak semuda Lee Minho dan tak sekacak Hyun Joong malah tak setinggi Song Seung Hun, tapi lakonan mantap ajusshi yang berkarisma ni buat saya tak nak lepaskan cerita ni.OHH, tengok ulang ulang pun rela. :) HAHA. dalam drama ni, memang banyak part yang menarik, pastu kata kata yang menarik dan macam macam la. bagi korang yang tengok hero tak hensem je tanak tengok,korang memang rugi besar sebab drama ni adalah drama paling popular 2004 dengan rate yang amat tinggi. HAHA. walaupun cerita ni nampak macam cerita orang orang tua, tapi cerita ni memang best.







*dalam video ni,PSY kata dia nak nyanyi untuk seseorang tapi suara dia tak bagus, so dia suruh siapa yang tak suka, tolong keluar. then KJE bangun, lepas tu PSY kata yang baju Pink tak boleh keluar. OHH CUTE



ni pulak, scene yang buat Han nangis.HAHAHAAH :) break up scene.

nak tengok banyak scene lain? korang plih je yang mana.

proposal
sauna
engagement

kalau korang dah tengok, bagilah pendapat korang pasal drama ni :)

han eba

4 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

sma han!
hani mmg mnat gler gler gler ngan cite ni!
cite ni best gler!!!!

p/s : akk hani pun prnh ckp,hero cite ni xhnsem..hbis kna sekeh ngan hani...haha...hnsem apa! =)

han eba said...

Hani: mamat main actor tak hensem la. HAHAAHAH. yang satu lagi tu hensem, tapi aura dia fulamakatak! HAHA. same same. suka gilerrr

kimyana said...

da tua da.-_-

han eba said...

HAHAH.kuang asam