Wednesday, February 17, 2010

no laah


no feelings!
no mood!
no money!
no gift!
no idea!
no no no no body nobody but you!

sudah mati hati, tak ada kerja mati, dah sampai ke jalan mati dan duit pun dah mati dan hanya mampu minum air mati.HAHAHAHA. mana nak cari fulus untuk belanja time SUPER SHOW? dan yang hebatnya, Shin Yi ajak pergi Sg. Wang cari barang untuk Eunhyuk dia, but I have no money dear. macam mana nak pergi?

han eba

3 comments:

Lil' Caliph said...

aduh,view blog han je, tros nmpk muke kiut mmt ni, haihh.

termimpi2 la den mlm ni,

PrincessKawaii said...

ala cian dye..
sumenye no..
bila nak yes nye?
ngeee ~

han eba said...

lil caliph: HAHAHA
kak khaty: tu la pasal. HAHA