Tuesday, February 2, 2010

today's plan

kalau Sooyoung dengan Donghae, saya amat setuju :D
an nyeong

sekarang tengah mengantuk tapi nak jugak kemas bilik lepas update blog ni. mungkin Han akan hilang beberapa hari, so mianhaeyo. Han akan ade, tapi maybe tak update je kott. HAHA. sebab banyak benda nak kena buat. lepas ni kemas bilik, bangun tidur, review drama Korea. tak
ut CD ade yang rosak macam hari tu. malam ada kelas pulak.mesti dapat result test hari tu.ape lah marks nye. HAHA. so, Han nak pergi mengemas. harap cepat kemas, selesa sikit. kalau taaak, sumpah bersepah. HAHA. kalau rajin, Han akan online FB je la.ooh, YM pun :) okaaay, bye bye

han eba

edit
yess, dah dapat tiket ke SUSHOW. hoooooray. thanks to Shinyi ssi

3 comments:

ashie023 said...

eh??tetiba ada gambar budak pegang kasut..claiming donghae..kekeke...

.shin. said...

huhu.sooyoung bapak cute siot.

han eba said...

ashie: AHHAH, dia elok sket dengan donghae dr donghae dengan jess. HAHA

shin: yes yes, dia sangta comel :)