Tuesday, February 23, 2010

troublemaker!

an nyeong haseyo

aisssh, tak tahu la macam mana ni. kalau malam ni sunsaengnim ade buat listening test + test, mesti Han kena kutuk habis habis lah dengan student lain. AHAH. sebab patutnya Han tak boleh datang untuk date ni, so sunsaengnim rancang nak buat this Thursday but Han still tak boleh datang. So, it's so complicated. sekali, plan dah bertukar so hari ni Han boleh datang. And Han dah bagitahu sunsaengnim awal awal dalam seminggu lepas yang Han boleh datang today. but, some students still think that it's on Thursday. so, I'm so worried. If sunsaengnim nak buat hari ni, then, I'm dead. mereka mesti kata Han jahat. sebab last week no class, so maybe teacher didn't tell them. DEAD DEAD DEAD. please please.

I'm such a trouble maker.


Manipulate:Trouble is a FRIEND
Responding: Han is Trouble.
Conclusion: FRIEND=HAN. HAHA.

aigoo, orang ni tak habis habis menggerudi. HAHA. bila rumah ni nak siap? HAISSSH.

han eba

P/S: KIM YANA SSI, DILARANG MEMBONGKAR RAHSIA SAYA. I MEAN MY MISSION FOR TOMORROW HERE AND THERE