Saturday, February 27, 2010

#trip1


yeorobun, an nyeong haseyo ;D

ahhh, honeymoon yang stress bagi saya.HAHA. sudahlah panas, bikin panas lagi. HAHA. yelah, cuaca panas, service kat sana pun lambat, SAD SAD. Han tak ada la kata, kat sana semua lembab tapi kebanyakan kedai yang Han pergi, servis dia agak lembab. pemandangan dan barang barang masih okay. saya sedang bercerita pasal trip saya ke Langkasuka suka suka kau je. PULAU LANGKAWI :D


alah, sesiap pun boleh terbang dengan AirAsia. jadi, naik je lah AirAsia untuk kesana. HAHA. kami pergi seramai 8 orang. Saya yang kacak, mama, ayah, adik,makcik, nenek belah mak, atuk belah mak dan nenek belah ayah. HAHA. semua tambang di tanggung oleh SAYA punya parents. HAHA. tu yang Han hilang agak tak lama. HEHE. kami naik flight pukul 10.00 pagi di LCCT :)


kami menginap di Bella Vista Hotel yang ala ala castle tu. dia terletak di Kuah.HAHA ^^ sengal je. okay la jugak bilik dia. jap, dia macam apartment sebenarnya. OHH. kat sana, Han agak bosan sebab walaupun bagi mereka itu adalah vacation, lain pulak bagi Han. itu bukan vacation but penderaan. HAHA. biasalah, orang tua kan suka shopping barang barang pinggan mangkuk dan juga batik. apa yang best satu je, chocolate. HAHA. itu je la yang best. HAHA. vacation bagi Han is different. cukup untuk Han katakan vacation bagi Han adalah simple.

BEACH;HOTEL;SLEEP;TAKE SOME PICTURES

pelik kan? HAHA. ada certain people pun macam ni jugak. bagi mereka vacation tu macam lawat lawat tempat, shopping and bla bla. HAHA. Han pulak lain :) ada ramai lak mat salleh kat sana. HAHA. dan disebabkan vacation ni, Han telah terlepas test Korean. sad sad sad. Han sempat la jugak beli chocolate untuk Kim Yana. ahha. sengal. kat sana, han ada lawat dataran helang, underwater world,tasik dayang bunting, pantai cenang, beras terbakar, makam mahsuri dan macam macam laa. HAHA. haihh, penat gila. hari kedua, sehari suntuk berjalan. aissh.yang kim yana sempat lagi mesej.malas den nak layan. HAHA :) TAPI SERIUS PENAT PULAK ^^. aissh, macam ni tak nak pergi daaaah :) tapi merasa la jugak naik boat laju. HAHA. kat underwater world kan, gila banyak fish. AHHA. teringat Donghae kejap :p haha. kami sempat jugak pergi kat pantai dan tempat penggambaran cerita Na O Mei tu. adelah jugak nampak someone tengah di make up kan. HAHA.


oke, ni gambar gambar beberapa pemandangan yang han captures ^^





ni pulak masa dekat underwater world :)









ni pulak masa bergembira di tepi pantai. HAHA

ni donghae tulis sendiri :) haha


tapak kaki beta :)

makam mahsuri


tasik dayang bunting :)



breakfast



semalam balik,terus terbongkang. dah tak larat dah den. HAHA. penat penat. HAHA. kim yana ssi, anda boleh ke rumah saya claim chocolate anda. HAHA ^^

han eba

4 comments:

xXrucciXx said...

err.. tak panas ke kat langkawi tu.. skang kan tgh musim kemarau, panas nye ya ampun... dulu pergi langkawi rasa cam nak terbakar kulit.. huhu

han eba said...

memang panas gila. tu la yang den kata bikin panas je. haissh. gila panas pulak. HAIIH

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

again,ska gler ngan hotel yg bntuk dia cm castle tu!

ouh!
na o mei.
jmpa adi putra x?
hehehe~
XD

han eba said...

tak jumpa pun.nampak ade sorang pelakon perempuan tu. tapi tak jelas la muka dia. AHAH.castle. uri castle