Monday, February 8, 2010

what what


an nyeong :)

HOHO, macam biasa waktu waktu macam ni laaa den online. HAHA. saje mengupdate. by the way, I'm going to bake some muffins today with Kim Yana ssi.I mean next morning around 9.30AM. Now I'm listening to U by Super Junior while waiting for SJ Mini Drama to load for the last episode. HAHA. seriously, Kyuhyun make me laughed when he told Donghae that he's not wearing an underwear. HAHAHA, funny maknae :)

maybe, gonna update soon about our morning activity! I mean, muffins thingy. lately, I love Donghae so much. I don't know why? Eh, come on, I'm his special fan. oh yeah, LIAR! haha, but for the first time, dia muncul dalam mimpi Han. OMG OMG, dah la dalam mimpi tu, dia hilang ingatan and he looks cute. TOTALLY cute dengan muka BLURR dia, super BLURR dia pandang semua orang and like this one girl told DH that they're actually bf-gf. I'm like, OHH NO!


and bila bangun tidur, Han macam asyik sebut nama Donghae sebab his face in my dream is too blurr. He is so confused I think. HAHA.and bila Han asyik sebut nama Donghae to my donsaeng,my donsaeng like bengang and start la perbualan mengarut ni.SILA BERSABAR BILA BACA. HAHA.Well, my donsaeng tahu siapa SUJU.

HAN: Donghaeee * dengan perasaan sedih, teringat ingat wajah DH.
DONSAENG: donghae donghae, dia bukan kenal kau pun *muka cari pasal
HAN: Imai, Donghae Imai! Dia hilang ingatan dalam mimpi kakak *buat muka sedih.
DONSAENG: Ek elle, kalau dia tak hilang ingatan pun, dia bukan kenal kau!
HAN: Imai, donghae kacak gila. OHHHH, comel!
DONSAENG: kakak, kau ni gila ek? Biar Imai tanya, kalau Donghae tu nak kawin dengan kau, kau nak taak? *soalan maut
HAN: tak nak. OH DONGHAEEE *senyum senyum
DONSAENG: apesal kau tak nak? kau kan GILA dia? *HAHA
HAN: DONGHAE. ohhh. *kami memang macam ni. HAHA
DONSAENG: kalau Donghae tu ajak kawin pun tak nak? yang kau gila sangat dia kenapa? tak nak pulak kawin dengan dia.!
HAN: SUKA JE LA! tak ade la nak kawin dengan dia *KEEP ON SAYING DONGHAE'S NAME
DONSAENG:Kau ni buat Imai menyirap la. bising ah. Donghae donghae, tak habis habis.
HAN: DONGHAE!! *HAHA

OMG, dah pukul 3AM. nak tidur. HAHA. best tadi chat dengan atiff chan :) HEHE. OKAAY, bye bye

han eba ♥ aiden lee

2 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

hehe~
nape han xnak kahwin ngan donghae oppa?
plik2~

:)

han eba said...

sebab dia dah lama dalam dunia dia. HAHAAH. FAHAM FAHAM LA*