Thursday, March 18, 2010

benci gila.


an nyeong haseyo.

KESIMPULANNYA, Han benci ahjusshi yang ajar Han driving. HAHA. sungguh sebab tadi dia marah Han dan tengking kuat gila and Han hampir nangis. HAHA. Kau nak marah pahal? Kau tak layak marah eden la. Eden bayar kau okaay. bukannya Han nak sombong tapi cuba la tegur elok elok. Ini jerit jerit dalam kereta tu sambil tengking tengking kau ingat bagus sangat la? Lepas tu kau nak sindir sindir, kau puas hati la? MEMANG BENGANG GILA PULAK.

KAU INGAT EDEN NAK SANGAT LAA BELAJAR KERETA? ISH. takan sebab eden mintak orang lain bagitahu kau suruh amik eden dekat situ, kau nak marah marah.eden ade sebab la tak call kau. eden suruh kakak tu call kan. entah ape ape entah. eden ni memang lembap nak belajar, kau ingat senang ke? KAU FIKIR NAMA BAIK KAU JE, ADA KAU FIKIR KEADAAN ORANG YANG KAU AJAR NI? ADA TRAUMA KE TAK? KAU FIKIR BAGUS LAH?
macam macam sumpah seranah Han bagi kat dia dalam hati. kenapa la dapat dia? nak je tukar but nanti dia mesti kecoh kecoh. gila menyampah! Kite tahulah kita lembap sikit dan takut takut, but the better way is kau tegur elok elok, nasihat elok elok kau tayah la nak tengking tengking. dengan orang macam kau, mana la eden nak respect. patutlah membujang. AISSSH.
balik tadi, Han nangis ouh. MEMANG MACAM SENGAL OUH. ahhh, nasib baik dalam hati dan fikiran, masa takut ingat Donghae sentiasa ada. maybe sebab selalu sangat kot tengok Donghae,so rasa takut kurang. yang pentingnya, kalau korang dapat pengajar macam ni, baik awal awal korang tukar cikgu, jangan macam Han, menyesal je :(
SUMPAH KITE BENCI KAU!!
P/S: masa dia tengking dan marah marah Han, Han dah nak nangis tapi pura pura senyum je. sakit hati den.

Han; hello*it's the same number!
EH: an nyeong haseyo Han ssi. this is Eunhyuk oppa! *ahhh,suka suka
Han: oh oppa, how are you?
EH: fine. just wanna tell you something.
Han: oh what?
EH: Donghae is too much lately. He always used my phone to call you. It's so expensive.Ppisa!
Han: chongmal? AHHH, I'm so sorry. But I will scold him this Saturday because we want to meet. can't wait.
EH: I'm so excited to see how Donghae will react. HAHA. maybe he will hug you.
Han: no hug please. HAHA
EH: can't wait to see Shinyi.HAHA*OHHH
Han: same. She also feel the same way. HAHA.* hehe
EH: okay, thats all. and about the bad ahjusshi, I think better me and Donghae meet him. have some slow talk. okaay?
Han: no need. I hate him.*kkeu ajusshoneomu neomu isanghaeyo
EH: err, if like that, I'll make sure he'll regret because you know, SUJU love you. HAHA
Han: yes, kamsahaeyo :)
EH: kkeut, have to go . jaaa
Han: ne, choomooseyo

han eba

2 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

han
klau next time ade bljr driving lg,
bwk tkul besi dlm beg
bla ckgu driving tu bsing je,
ktuk je kpla dia gna tkul besi tu.
puas ati. =)

han eba said...

cadangan yang baik hani.HAHAHA