Wednesday, March 10, 2010

BUSY


an nyeong haseyo.

yeaah, sangat busy minggu ini.setiap hari pun kerja kecuali hari sabtu. yelah, minggu terhebat setakat ni sebab SPM kuar esok kan kan kan. amik kau. HAHA

hari ni, I mean this morning, Han ade driving class. Oh man, this is so so so bad. HAHA. pastu khamis SPM result. jumaat again ade kelas memandu. MAN MAN MAN, nasib baik Korean homework dah siap, kalau taaak, aduhai. dah aa busy dengan SS2 and Korean class punye projek.BUSY BUSY. issh. update blog pun dah macam ape daah. haihh. btw, wanna introduce to you laaah people, SEOULFM. try la. agak okaay. just search je. now tengah ade conference dengan rerakan kelas Korea yang agak gila gila. HAHA.

aaahh, penat betul laa. HAHA. memerah idea untuk projek sebelum graduate, FUHH dengan result yang keluar esoknya. HAHA. ciss. ouh, malas malas malas. HAHA. tanak result keluar, AHAHA. gila ke ape mu nih? HAHA. aduhai, mati den. wish me luck. OHHOI..

Han: aigoo *sigh sigh
DH: why my dear?
Han: I'm worried,SPM result is coming so soon * muka pening
DH: ouh, thats why you look so so so so weird. I thought I've done something bad towards you.
Han: no.
DH: come here, let me hug you.
Han: no, nevermind.*HAUSSSH
DH: come here, I'm yours. * HUGS
Han: too tight! * :)
DH: I'm here for you, always. *smile

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!


SPM RESULT: 1 DAY SUPER SHOW 2: 10 DAYS.


han eba

2 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

good luck han!

*nk lri x esk?hehehe~ XD

han eba said...

HAHAHAHAHA ^^