Thursday, March 4, 2010

darling;


OMO OMO, BERITA HARIAN: Keputusan SPM/STAM diumum Khamis depan! MUKTAMAD

HAHAHA,amik kau! 11.3.2010 ni lah SPM nye result keluar. terketar ketar den nak pergi ambik. mudah mudahan okaaay sahaja laa ye. HAISSSH, runsing. mesti ramai tanya, dapat berapa dapat berapa? cis, korang semua,jangan tanya unless Han kata, nak tahu taaak? atau pun yes yes yes, result Han! HAHAHA. pape tah,HAHA

baiklah, beribu ribu tahniah kepada kim yana kerana berjaya peroleh P. lain kali, kau je yang bawak keta pergi SACC okaay. HAHA. dan kepada Hazye sayang, I'm sorry. last night, bad mood sikit, penat pulak. tu yang suara agak pelik sikit. HAHA. mian mian.

ohho, akhirnya, hampir dua helai baju Han dah jahit dan boss kelihatan mahu menyuruhku kerja dengannya as pekerja tetap tapi diriku amat busy. jadi, biar dia buat pertimbangan sehabis habisnya. duduk dengan orang yang lebih tua, rasa sangat disayangi. HAHA. sumpah pulak. belanja den chocolate lah, ais krim lah. HAHA. ohh. SANGAT BAHAGIA DAN SANTAI!

diriku hari hari dengar klasik nasional dekat sana. amik kau, HAHA. ade satu sketsa radio tu, agak best. ape tah namanya. last episod hari isnin ni. kene dengar. HAHA. dah jadi peminat klasik nasional. HAHA. ade lagu tu " dari kerana mata..." HAHAHA. pastu ade satu tu " markowi nama bapaknya..." HAHAHA. lawak pulak. pastu ade satu tu best sikit " lodeh oh mak lodeh, lodeh anak pak saleh..." HAHAHA

kau tengok,punye klasiknya den bekerja, mana tak santai? HAHA. kak As pun okaaay je dengan Han. hehe. harap harap, Han boleh bergembira segembira biranya. tadi beli epop, dah keluar pulak! GAMBAR SHINEE. pastu paling best, tiket free ke SUSHOW dude!! AMIK KAU. haha. kalau nak tiket tu, hantar kontes. 6 je tiketnya dude. HAHA ^^ tak sabar tak sabar. WOHOHOHO. lagi berapa hari je ni? MAN MAN MAN. okaay, sabtu ni OFF. haha. ade plan.

baiklah, kelas Korea sedang menunggu. at last berjaya buat test. kamsahamnida sunsaengnim! AHAH

bye. everyday is a lovely day ^^

han eba

6 comments:

ohmysupergirl said...

AHHHHHHHHHHH , gmbar SHINee !! mana nk cari epop malay?

anis;LaDolceVita. said...

ini jung hyoon kn?
cn blue.

SGT SUKE CN BLUE(:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

epop gmbr shinee
gmbr minho bsar+hensem ^^

ouh~
klasik nasional..
hehe~ ^^

result?
aigoo~ =.='

han eba said...

fafa: everywhere dear. pergi je kedai majalah ^^

hani: HAHAHA, runsing dah result

anis: yes yes, same la kite :) suka dia ouhhhh

anis;LaDolceVita. said...

hoh,
tp i lg prefer minhyuk.
drummer is the best charm.
yg JH ni no2 jep.
;)

han eba said...

HAHAHA :) SAYA LEBIH SUKA JH :)