Wednesday, March 31, 2010

fever win!


sebelum apa apa berlaku dan tak sempat eden nak katakan, HEHE, SUPERSHOW 2 LIVE IN MALAYSIA sudah diupdate. sila tekan sini, HANSAYANG

hello everibadi, apa kabar semua? saya masih hidup. HAHA.

alhamdulillah, dah selesai pun final exam for Korean class. FUHH. boleh lah. tak senang pun tak susah.ye ke? ENTAHLAH.haha.

semalam, Han tak kerja sebab Han demam. HAHA. kesian gila. PUHAHAA. tapi best ouh, dapat rehat. cuma yang tak bestnya, tade cuti laaa sabtu ni. baru ingat nak cuti. OUH, hari ni Han akan ke kelas memandu and meet with that annoying uncle. HAHAHA. bersabar sahaja laa. AIGOOO. GAJI? tak tahulah bila dapatnya. WAAAAH, sudah kering tahap maksimum ni.

ouh, eden ada dengar dengar UKISS nak datang malaysia,betul ke? haha, just asking. HEHE. okeh okeh, semalam masa kelas Korea, sempat la jugak bergambar dengan cikgu Korea yang korang nak sangat tengok tu. cha chaaaang :) HEHE.

awww, cute couple. miss Tiara akan kejar hang, habislah :P


ehem, Korean star mana pulak nih? HAHAHA ;D


tajul ssi and his new BF? haha. KOREAN WEYH!


mula mula,ingat nak ambik gambar dia curik curik sekali bila tanya dia kata OKAAY :D haha. bagus, so ni lah salah satu Korean yang tinggal dekat Malaysia. selalu tengok Korean we're like "AWWW,CUTE, omg, HOT",tapi lepas tengok uri sunsaengnim, ape pandangan korang? HAHAHA ;D HE'S funny okaay ;D

DH: this is your teacher? I knew him!
Han: for real?
DH: yess*AAAAAHHH
Han: don't want to sleep with you tonite! you're lying. bye! *bantal dan selimut dicampak keluar dari bilik.
DH: why? ehh, why? I know him la. ehh.
Han: see, still want to lie? BYE! *DANG!
DH: T-T (PUHAHAHAHA)

han eba

5 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

ouh~
comel sunsaengnim tu c(=

han eba said...

HANI: puhahahaha,omg, kalaui dia terbaca,mesti dia bangge ;P hahahaha

xXrucciXx said...

eyhh.. sunsaengnim tak mcm korean pun.. huhu

ya'll dah habis klaz dah ke

pikakitty said...

oori seonsaenim nomoo qwiyeoeun kyaaaa

han eba said...

rucci: belum~ GAGAGA. he's korean! ;P

pika: HAHAHA,neomu areumdaeun? HAHAHA