Tuesday, March 16, 2010

freshie, this is so Gee


an nyeong haseyo yeorobun :)

rasa macam tetiba je rindu dekat korang. HAHA, saya ni bekerja demi Donghae, hari hari pun bahagia. HAHA. gila. dah ah hari tu tertidur masa kerja. HAHA. penat gila. tension betul dengan kelas memandu. han takut. takut gila. ohh,omo omo. I need DH :)

apa yang best nya, lepas kedukaan SPM tu, makin banyak perkara gembira datang. HAHA. nak tahu apa, it's all about Korean. HEHE. last entry, Han ade kata mama Han bagi duit untuk beli that baju kurung yang han suka dan tak ade saiz Han pula. last last, ni lah end up dia.


sangaaaat bahagia. HAHA!

lepas tu, yang best nya, keesokan harinya, berjalan jalan pulang bersama parents setelah satu hari yang tension dengan pengajar tu,i mean yang ajar memandu, dapat ni pulak. HAHA. rezeki, ALHAMDULILLAH.


dan semalam, 16.3.2010, hoho, sekali lagi rezeki datang dengan membawa barang yang tanpa saya sangka akan hadir dalam hidup saya melalui Shinyi. OMG OMG :) I REALLY LIKE IT and cuma ade problem sikit because it's blue. But, as long as ade donghae and SUJU there, HAAAAAAAAAAAAAAAAA I WANT TO SCREAM :D


ni semua rezeki ALLAH alhamdulillah. thanks sangat kepada mama and also Shinyi. HOHO. lepas ni, gerak TS pulak, kita shopping ;D woot woot. gila sudah. baiklah, kalau kat SUSHOW tu sesapa nampak benda di atas, you know one of them, is me :) ILOVEYOU.

DH: han, I'm here, still in Korea
Han: AAHH, you're coming tomorrow* so happy
DH: haha, I want to see you first.pick me up.*IMISSYOU
Han: I'm working dear. How about you come to my house? *ohhh
DH: ohh,okay. I'll come then but you miss me?*
Han: yes, of course I miss you.of course.
DH: I want you to wear blue jeans and white shirt on SUSHOW.can you?*PUHLEASE
Han: yes, jeans that you sent to me? Okaay, I will. with shoe that shinyi gave me!
DH: so nice, I would like to stay beside you and watch all performances.
Han: But I just want to watch you. I mean, your performance.I would like to see you because I miss you
DH: you miss me?I miss you too.*HAN MISS ME?OHHH
Han: HAHA, eh you're calling from Korea, expensive! You can buy me some clothes using this money.
DH: nevermind, I'm using eunhyuk's phone. HAHA
Han: ahhh, give me one kiss, and say goodbye. I want to sleep.
DH:*KISS
Han: thank you :D
DH: KISS ME BACK THEN YOU CAN SLEEP
Han: *KISS
DH: YOU MAKE ME LOVE YOU, goodnite then.
Han: bye
DH: bye, choomooseyo :)

haha, baiklah esok kerja. kerja lagi dan lagi lepas tu? SS2 . FAFA SSI, HOPE TO SEE YOU THERE ;)

han eba

7 comments:

ohmysupergirl said...

WOWW , lawa nya kasut (: haha , hope tu see you there too :D mesti ramai gilaaaa. hahaahaa. anyway mcm mana nk bg hadiah kat dorg? ^^

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

wah~
smart giler ksut tu!! =)

p/s : aritu an,gee mv kluar kt tv3...full plak tu~ :D

han eba said...

fafa:thanks :)maybe boleh masa manager mereka jalan kott.entahh

hani:thanks :)

Mis$~ said...

nice shoes!!
so co0l!!

han eba said...

miss: kamsahaeyo :)

sakuranchOvy said...

hehehe (gelak pelik)=DDD

han eba said...

gelak pelik? ape? AHAHHHAHA