Saturday, March 6, 2010

kisah semalam

an nyeong haseyo yorobun yorobun sekalian. HAHA

semalam,6.3.2010 saya dan rakan rakan kesayangan saya iaitu Shinyi dan Shinryu bersama sama telah ke Times Square.HOOOYEAH.

sesungguhnya, semalam, saya ditaja oleh shinyi sepenuhnya. HAHA. tambang dibayarnya, makan dibayarnya. HAHA. chongmal kamsahamnida :) segan sungguh diriku seperti ade kotoran terlekat di muka. HAHA. sengal. well, kat TS, memang si Shinyi je shopping dan pada akhirnya, bila sampai ke kedai itu, itu, itu , itu , HAHAHA. kedai My Star Collection tu, sumpah jadi gila. HAHA. amik kau, ramai orang. HAHA. gila laaaah ^^ well, SUSHOW is coming so kami memerlukan light stick itu laa. jadi cik Shinyi bermurah hati membelikan saya benda itu. yeah, benda itu, LIGHT STICK. oh yeaaah :) KAMSA again!

Han hanya membeli tag nama Donghae dengan rupa cute dan juga tag suju. OH MAN, banyak nak beli ni!! tapi sila tunggu gaji dan kami akan ke sana, AGAIN! hehe :) FALL IN LOVE WITH DONGHAE MUCH MUCH MORE MORE. OHH.

dah dah, HAHA. jadi kemudian kami ke sungai wang di mana tiba masa cik Shinryu bershopping kasut, beg dan juga kasut.HAHA. 2 kali kau beli kasut! HEHE. tapi semalam, memang penat but always jadi kenangan sebab this is our first time, kami bertiga menjejakkan kaki ke KL tanpa orang dewasa! HAAHAH. dunia ini ana yang punya ;D
gambar di bawah adalah antara certain activities kami. PUHAHAHA.

tak sangka masa pergi TIMES SQUARE,kitorang jumpa Rain! I mean, Bi Rain. Oh my! So, bergambar la dengan dia.

tanpa di sangka sangka, Bae Yong Joon muncul. Oh God!

Ohhh, SUPER JUNIOR IS COMING ON 20TH MARCH. YES ;D


meet my BFFs ♥


HAHAHA, yes we are SEA :)


oh yess, walaupun penat but okaaay la :) HAHAHA ^^

han eba

8 comments:

ohmysupergirl said...

han (: kat ts tu benda2 korea mahal tak? agak agak berapa? ahh , nk je suruh han teman faa pergi beli hadiah2 for sushow :P

Mis$~ said...

super junior name tag!!
waa!!!

han eba said...

faa: HAHA ^^ han busy lately laa. tapi harga okaaay.just bawak 100 kire byk gak blh dapat

miss ; ^^

han eba said...

tapi faaa, ade benda mahal gaak. AHAHA

ohmysupergirl said...

benda tu semua dlm satu kedai ke apa? hehe.

han eba said...

dalam satu kedai. YESS

sakuranchOvy said...

dlm satu kedai yg sempit. hahaha
smpit2 pn tp, oOowOoww
best giLee =DD

han eba said...

nak pergi laaaaagi