Thursday, March 11, 2010

oh what?


an nyeong haseyo yeorobun

HAHAHA, result sudah keluar. dan resultku sangatlah superB teruk. HANCUR HATIKU. haha.walaupun orang kata "eh, okay la tu," " wah hebatnya" atau ade yang kata " tahniah tau" tapi saya rasa result tu biasa je. HAHA.memang tak reti bersyukur budak ni. BAD DAY LAAAH TODAY. MY RESULT WAS LIKE, HMMMPH!

memang takde harapanlah kan kan kan nak jadi doktor. jap, memang ALLAH saja nak matikan impian ayahku kaah? HAHA. entahlah. tapi alhamdulillah jugak, no C. target 7A2B dapatnya, HAHA 6A3B. T-T

kepada yang dapat stret tu, tahniah la ye. eden ni dapat sikit je. HAHA. dah dah, bermadah madah pula. dalam matriks nanti,eh eh asasi nanti, den balun habis. KONFEM! HAAHAHAH. Donghae, stay by my side puhleaaasssee :(
OH NOW FOCUS ON 20TH MARCH. ♥


I wanna cry cry, please oh please.siapa nak tahu the specific one, you can ask :D

*selama ni tak pernah GAGAL dapat stret dalam setiap peperiksaan besar, so kecewa tu mesti ade kaan.

*mama and ayah, I'm sorry. I didnt mean it. you know that I'm not so lucky. so sorry. :(

han eba

6 comments:

ashie023 said...

wah..Tahniah Han!!

jangan bersedih ..gagal itu adalah penentu kejayaan akan datang..
insyaallah..apa yang dicita-cita kan akan menjadi kenyataan..

han eba said...

ashie: terima kasih. ^^ ape ape pun,benda dah lepas kan.l pun 6 laaa

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

congratz han!!!!
terer r!!
6a3b tu bkn sng nk dpt!!
congratz sgt2..

p/s : hani mmg xdpt amik medic lngsung~ =(

han eba said...

mana ade terer hani,biasa je. han target 7 but it's over now. just accept it :)

PrincessKawaii said...

han ! congrates for ur result..
sori kinda late for my congrtes tu..
to me ur result tu mmg gila gempaq..
but i know u kinda dissapointed skit kan cz ur result tak spt apa yg han inginkan..
tp whteva it is han, bersyukur dgn apa yg han dpt tu..

msh jauh lagi perjalanan han so jgn pts asa.. trskn usaha tuk masa hadapan..
han msh ade masa tuk buat yg lebih baik di masa akan dtg..
kunci kejayaan seseorg ialah jgn cepat pts asa..
so han be strong dan uasah lebih tuk masa akan dtg :)

han eba said...

terima kasih kak khaty