Thursday, March 4, 2010

pain; OH YES


an nyeong haseyo!

masa balik kelas Korea tadi, ade accident depan shell. gempak pulak. langgar lari. KAU TAHU TAAAK APE TU LANGGAR LARI? KAU DAH LANGGAR SAMPAI ORANG TU TERKULAI, KAU TINGGALKAN MACAM TU? Inikah manusia? nak je Han kate bengap kat orang yang langgar. MEMANG TAK ADE SIVIK BETUL.dah la perempuan, pastu dia punya ankle dah patah, leher dah tak boleh gerak, it's like for 30 mins dia tunggu ambulans! tak de orang call ke? OH PLEASE. SHE'S IN PAIN AND EVERYONE JUST LIKE, EXCITED TO WATCH. SHE SCREAMED! amazingly, no BLOOD. tak nampak darah pun!

kelas Korea today berjalan lancar di mana kisah kisah pasal Korean artis and bla bla diutarakan sunsaengnim yang agak pelik style rambutnya hari ni. OMG. haha. belajar dengan sunsaengnim memang best, ade je lawaknya. HAHA. paling tak boleh blaaaah sangat cerita dia yang pasal pisang akan berbuah kalau dia jadi buat baik sepanjang tahun. SUMPAH LAWAK PULAK! tade pisang di Korea zaman dulu. I mean masa zaman dia kecik kecik. HAHA. I'm like, whaaaat? MAN, until you 19 years old, you still believe it? OHH.

I'm pretty sure, semua like menggelabah as we have to graduate next month HAHA. TEST AND ACTING! dush dush dush. and SPM result lagi. OH NO. PLEASE NO NO NO NO NO. haha. I found something! I want to do it! I wanna be a writer dear. yes, aim is there but no effort. SHISSSS YOU

han eba

p/s: eunyukkie dah recover! ALHAMDULILLAH :D

3 comments:

ohmysupergirl said...

ish , suka sangt org nk langgar lari. kawan faa punya ayah kena langar lari gak. parah gila. tapi sekarang dah meninggal sebab kemalangan tu. jahat betol lah ! kesian family dia.

yeay (: eenhyuk dah sembuh. takut dia tkde kat sushow. hehe. goodluck for result (:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

isy ai!
mrah btul ngan org yg lnggr lri tu
try kta lnggr dia blik n tnggalkan dia cmtu je?
best x dia rsa?

mrah =.=

han eba said...

faa: kesian fam dia kaan T-T jahat glerr. HAHA, yes eunhyukkie is coming :D

hani: yes, kite langgar dia reramai jom!