Thursday, March 18, 2010

suntory


an nyeong haseyo :D

minum BOSS ni, teringat CN Blue. HAHAHA. suntory and bluetory? MACAM SAMA JE BUNYINYA. haha :)



itulah dia manik yang dijahitku.AHH,baju pertama. sekarang dah masuk 8 dah. HAHA,SIKIT :P


dan ni lah kejenya bila tak ade kastemer, kau tgk macam mana eja CUSTOMER? haha.

mereka kata SUJU datang KLIA this FRIDAY. but without SIWON sebab dia akan datang on 20th.ape ape pun, tade chance nak jemput. walaupun sedih, hope can see them on 20TH sebab I know Donghae akan jumpa kekasih hati dia ni. HAHA. dah dah, sudah. SPECIAL FAN SUDAH :)

esok kerja, lepas tu ade latihan memandu, kurom jaaa.

DH: han, please sleep. you need some rest *worried
Han: okaay oppa, please make sura I already sleep then you can end this call.
DH: okaaay, for you, I will sayang. HAHAHA, I'm using eunhyuk's phone. he doesnt know.
Han: better end this call.
DH: ahhh, okaay okaay, I'm sorrry. next time, I'll use mine.
Han: good then, meet you this saturday okaay
DH: okaay, miss you a lot. VIP room okaay.
Han; okaay,bye.
DH: OKAAY, nite nite.

END

han eba

No comments: