Sunday, March 21, 2010

Super Show 2 Live in Malaysia is so DAEBAKK

an yeong haseyo yeorobun.

firstly alhamdulillah kerana Allah memberikan kesempatan kepada Han untuk pergi walaupun dalam keadaan tergesa gesa. I'm so sorry to Hazriq ssi as I lambat and tak dapat jumpa you and so sorry to Hana ssi too as you tunggu I but I lambat. so sorry.FAFA ssi, sorry :(
Ade hal yang sumpah tak dapat dielakkan :)


semalam,20032010,berlangsung jugak konsert yang memang dinanti nantikan Han dan rakan E.L.F sekalian. OH MY, SO AWESOME AND CUTE. Han dah macam tanak balik and hope diorang buat Super Show again! Please, terbalikkan masa masa 20.03.2010 tu je. HAHA. Han sampai agak lambat. dah la tak redeem tiket lagi,keadaan dah sesak gila gila dah. HAHAHA. kami punya tempat duduk is L7. woot woot.seawal 7PM ramai gila dah nak beratur masuk dalam stadium. Han dengan Shinyi masuk dalam 8PM macam tu as konsert pun start lambat jugak. So, kami pun duduk lah di tempat sepatutnya. nak kata dekat dengan pentas, tak adelah dekat, jauh tak adelah jauh. HAHA.
DH ALWAYS AND FOREVER.SO BIAS!

start dia memang gempak gila. mata terpaku dekat DONGHAE but at last lost him. HAHA. dia asyik dekat dengan rockpitt A punya stage. And dekat dengan my stage is YESUNG. OMG, DIA ASYIK SENYUM JE. haha. so, I dah suka dia, sangat sangat. yang paling best, HEECHUL menari tak tentu arah pulak. dia sangat hyper dan tak dapat dikawal sepanjang concert. HAHA. memang pelik. masa shining star kot, EETEUK menangis. and masa tengah nyanyi tu, sebab skrin tunjuk EETEUK nangis, si YESUNG dengan selamba je gelak. HAHA. dia bukan nyanyi pun. HAHA. cis. awal awal lagi, SIWON cuba menggoda DONGHAE but FAILED bila EUNHYUK datang dan tolak SIWON. HAHA. yang part tu Donghae dah terketawa dah. Si Siwon and Eunhyuk kontrol je supaya tak senyum. HAHA. tapi yang bestnya, si EETEUK nyanyi lagu HONEY yang HYP nyanyi tu. aaaaaaawwww,comel gila. OMGOSH! masa penari perempuan tu sentuh muka EETEUK, dia dah malu malu gila. HAHA. tapi macam comel laaah dia. HAHA.

HYUKJAE

shinyi dah sedih sedih sikit as EUNHYUK asyik jauh je. dia asyik ke bahagian hadapan. but dia macam gothic. the best part bila dia macam bajet tengah FIGHT dengan DONGHAE masa lagu Dont Don and tetiba HENRY LAU keluar dengan violin dia. wohohoho.masa awal awal, ade sesi perkenalan like this.

Donghae: sexy fishy Eunhyuk: bejewelled Eeteuk: fallen angel Kyuhyun: hottest baby

dan macam macam lagi tapi Han dah lupa. sape masih ingat, sila tinggalkan komen :)

SIWON pulak seronok tunjukkan abs dia. tapi sekejap je la. but Han tak suka rambut SUNGMIN. PELIK. tapi dia still comel. HAHA. RYEOWOOK paling mengejutkan! dia menari dengan satu perempuan sexy ni like, OMG. haha. SHINDONG tak payah cakap la. HAHAHA. MEMANG LAWAK dia tu. HAHA. KYUHYUN memang comel. rambut dia memang macho ahh. dia dah pendekkan rambut. so cute and HOT! but still sedih as Kang In and Hankyung tak ada. HAHA. masa tunjuk video kat skrin, ade gambar mereka, so semua jerit aah kan as dia tak memuncul sampai sekarang. KIBUM? tak payah tanya la, memang tak ada. busy kot. tapi masa Zhoumi keluar,pergh ramai gila jerit. PUHAHAHAHA.

sungminnie,henry lau and Shindong :)

masa lagu Sorry Sorry,Super Girl versi Cina, and Rokkugo, semua ELF like bangun and nyanyi ramai ramai. masa SHINING STAR pulak, semua pasang like lampu putih yang kecik tu supaya nampak macam bintang. serious best! and masa EUNHYUK,HEECHUL,DONGHAE,SHINDONG and RYEOWOOK menari lagu CHU,memang comel gila. HAHAHA. oh no, I dah diserang demam SUPERSUJU.haha. yang part akhir akhir tu,memang best la. diorang jadi macam orang hyper gila, pakai yang dekat kepala tu sambil berpusing pusing. HAHA. yang bestnya, ada satu scene yang kurang disedari, bila DONGHAE baling yang ikan ala ala nemo yang pakai kat kepala dia tu, like ade 3 perempuan gaduh nak rebut. HAHA. ape lah, dia nak baling kat Han tapi gagal sebab maybe tangan dia tak hebat kot. tu tak sampai. HAHAHAHA. dah la dia kena menjauhkan diri dari Han sebab takut skandal terbongkar, OPPPSSS. hahaha. pape lah. part masa HEECHUL jadi dinosaur tu memang comel laaaaaa.HAHAHA. DONGHAE and EETEUK cuba tangkap dia. HAHAHA


bila dah berakhir tu, memang sedih gila. HAHAH. rasa macam OH PLEASE ONE MORE! gila suka pulak. sukaaaa♥ Han asyik jerit Donghae and tak sangka ade juga orang yang jerit. HAHAHAHA. so so so funny la weyh :D ohh, yesung yesung dan yesung sentiasa duduk di hadapan tempat kami. ILOVEYOUNOW. kami nak bergambar dengan SUJU pada akhirnya but CREW dia tak benarkan. SAD. HAHAHAHA. at last, kami beli la CD SUJU. haha. best memang best tapi akhirnya sedih gila :( HAHAHA.

siwon and heechul


super junior :)


teuki, OH SO HOT


Kyu is so HANDSOME!


OH YEAH, HERE THEY ARE :)


ryeowook and yesung :)


eunhae couple FOREVER!


hazye call this as 'DEATHSTARE'



YOU CAN SEE,BLUE


PUFF the magic dragon!


some cute couple ;D

SUJU OPPA, TANGSHINEUL SARANGHAMNEEDA. AJOO SARANGHAE! MANHI MANHI SARANGHAE. KAMSAHAEYO! MALAYSIANS LOVE YOU♥

p/s: siwon sebut malaysia macam malayzia. HAHA. eeteuk seronok guna APA KARBAR dia. HAHA :)

han eba

2 comments:

◕‿◕cik hani zain◕‿◕ said...

wah~~~
best giler!!
isk2~
teringinnye nk join.. T.T

han eba said...

nanti bila dia buat lg,hani join laa