Monday, March 8, 2010

tak harap

saya tak harap saya macam sekarang. suka memendam . saya pun tak harap orang salah sangka hanya dengan melihat saya diam. saya pun tak harap orang andaikan perasaan saya, atau judge perasaan saya tanpa dengar explanation.saya pun tak harap orang lain sibuk sibuk dengan masa depan saya. saya tak harap, orang nak tahu masalah saya.

saya hanya harap orang berikan saya masa

itu sahaja.

kkeut!

han eba

p/s: mood tak baik terubat sikit bila tengok ni. tapi still mood tak baik.

No comments: