Wednesday, April 7, 2010

Donghae, GORENG?

yes, HE IS.

menu ttaemune! HAHA. today kelas Korea belajar pasal menu and ada salah satu menu is Ikan steam/ goreng. bila ikan, confirm dan sure, reminds me of Donghae, my husband. well, benda menjadi semakin hangat dan hangat. Aissh, ape yang si CDC tengok dengan Hana, Pika dan Kima pasal Donghae? I want to know!

ni semua Azimah unni la ni. oh Man. like everybody, 'dah goreng dah Donghae tu'. CISS, NO HE WILL DIE! taaak. sungguh kejam membuli saya dalam kelas. Donghae goreng, what a name! memang kesian la mamat sorang ni nak digoreng. AIGOOO. paling tak boleh belaaaah, dengan selambanya cik Norfy berkata

" Donghae mogo shipo yo~"

THEN, I was like repeat ayat dia, and Q1 like,

"what? you want to eat Donghae. means that you want to sleep with Donghae.sexuality meaning"

amik kau ayat dia. TAAAK, I don't want to. Huh. saya tidak begitu. CIS. tak mahu tak mahu. OHH.

lepas tu, ayat paling best kan kan kan Q1 cakap,

"Han ssi,Donghae ppoppohago shipo yo?"

OH PLEASE, WHAT IS THIS. hahaha. I don't want to kiss him even sleep with him. HAHA. he's not my legal husband. OH MAN, THEY BULLIED ME. CDC, AZIMAH UNNI, NORFY and also SUNSAENGNIM. cisss.

I DO LIKE DONGHAE, I DO. HE'S CUTE, TALENTED AND LOVING GUY. OHH, BUT DOESN'T MEAN I WANT TO MARRY HIM ;D

haha, pehal emo oh bila cakap pasal Donghae. HAHAH. tak habis habis kacau saya :(

SUNSAENGNIM cakap yang dia kawan sekelas Donghae dan dia akan ke Taiwan bersama Donghae. yang first tu paling tipu because he's older than Donghae like more than 10 years, how come? CISS. and yang pasal Taiwan tu, I don't know. HAHA.
the story

DH: haha, I got new nickname, Donghae Goreng!*EXCITED*
Han: sounds funny LOL! *
DH: ahh, why must Donghae goreng? What is 'Goreng'?
Han: FRIED.
DH: what? you want to fry me? MAN! dead meat!
Han: not me, but my Korean classmates. I don't want to. haissh.
DH: *quickly run*
Han: aigoo~

han eba

5 comments:

ashie023 said...

wahaha..fried donghae...nice name...
tolong jgn goreng donghae, goreng ikan xpe..hehehe

xXrucciXx said...

ikan goreng sedap!!!

nak makan Donghae sumbat plak ah.. ke keropok Donghae.. wahahahaha

han eba said...

ashie: HAHAHAHA,tu lah. raih simpati dan memorandum menentang benda ni~

rucci: eh eh, suka lak dia. NOOO

sakuranchOvy said...

goreng ikan ?
oOo mann ! hbs la anchovyku juge.
kte hr2 mkn die. eh jap, mknnye hr2 kte tdo dgn die ? oohh mann ! aigoo~ hahaha sengal =DDD

dialog 2 lawak..
hahahaha. DH lari. kkekkeeke

han eba said...

hahaha,mestilah lari LOL. dia ingat betul-betul nak goreng? HAHAHAHA

kau memang,