Sunday, April 11, 2010

FLY FOUR!


oh my, its FLOWER FOUR! they are not FLOWER FOUR but FLY FOUR! haha.

yeay, at last ayah belikan jugak drama Boys Over Flowers. Ah, chongmal kamsahaeyo appa. HAHA. sangat seronok. walaupun ada 25 epi, tapi harga dia okaay. tak mahal sangat kalau nak banding dengan drama lain yang baru 16 disc dah nak dekat 100+ KALAU TAK SALE.

ape ape pun, sangat enjoy menonton nya semula. al maklumlah, bila join kelas korea kaan, dah macam tertinggal banyak part. at last, I got it :) suka suka suka.HAHAA. hero saya bermula sekarang dalam drama tu ialah Kim Joon. HAHAHA. walaupun mahu tertarik kepada Hyun Joong, tapi iman kate, Kim Joon. hahahaha. taip dengan pantas sekali.

sedang seronok menonton pasta. HAHAHAA. OH MAN, I LOVE THIS DRAMA. TAK TERJANGKA APA AKAN JADI~ tapi still kena bersabar lagi as banyak lagi tak ku tonton. pasal kerja? Oh, esok cadang nak cari. Insya-ALLAH kalau ade rezeki, saya pergi. masa lepas, biarkan sahaja. saya malas berfikir. baiklah, mahu menyambung menonton pasta. AHAHA. bye ~

yeah chef~

han eba

6 comments:

cik hani zain said...

wah~
srnok2..
nk bli jgk,tp hani kna cri krja dlu~

mri kta mncri krja han!!!
=D

han eba said...

HAHAHAHA, mari mari

xXrucciXx said...

heppp..
jgn tengok kimjoon lame2 aa..
kekekekeke...

han eba said...

alamak, dari episod awal asyik tengok dia je. macam mana haaa? HAHAHAH

sakuranchOvy said...

oOohh kau
ni cd box yg kbrape ?
gagagaga =DD

han eba said...

err,entah. HAHA. ala,tak banyak pun kire-kire. HAHA