Saturday, April 17, 2010

God of Study is your drama after 10 years


yes, memang drama ni dikatakn mendapat sambutan yang hangat. ape ape pun, tahniah dan terima kasih kepada semua peminat God of Study. Han tak tengok lagi. nenantilah yeah. orang kata drama ni memberi kita semangat, I have to watch oh yeah.

tempat kedua pulak dimenangi oleh drama yang semakin digilai oleh semua manusia termasuklah kawan baik saya iaitu Cinderella Sisters sementara tempat ketiga diduduki oleh drama lakonan Siwon Super Junior bertajuk Oh My lady. Ape ape pun, terima kasih mengundi ^^. ni result dia. klik HANSAYANG.

han eba

4 comments:

kimyana said...

haha.
memang semangat gila uh aku tgk cita ni..
sedihnya cita ni da habis kat kbs..huhu

han eba said...

aku tak tgk LANGSUNG

sakuranchOvy said...

smngt2 pn, sklh dh lps
xpe2, jdikn smgt blja cite ni kt ipta nnt. gagagaga

kte lg best, tgk ep1 dgn ep last
hahahahaahha

han eba said...

sengal ouh. episode tetengah la best. ade tips semua