Tuesday, April 20, 2010

happy birthday athirahyukjae.


an nyeong~

saeng il chooka hamnida shin yi ssi.

perkenalan Han dengan shin yi ssi bermula semenjak sekolah rendah tapi bukan sebagai kawan baik atau kawan, tapi boleh la kata macam musuh sikit. kejap, dia je. HAHA. Han tak. HAHAHA. Ish, kejam. T.T

tapi disebabkan kami tercampak ke sekolah yang sama, akhirnya kami berkawan baik. Han bukannya baik sangat. selalu juga sakitkan hati dia. selalu juga buat sesuatu yang salah, tapi dia tak tunjuk sangat marah dia, tapi kalau Han, ehhh, mesti tunjuk laaa marah tu, sekurang kurang sikit. TAAAK, banyak. MIANHAE. haha. saya macam Kang In? Tak adalah, saya mulia~ uwuwuwuw.


hari ni birthday shinyi ssi tapi kami dah raikan semalam. hope, we'll be SEA forever bersama cik Shinryu. I'll miss yesterday moments :) chongmal kamsahamnida chingu ya~ sebab tinggalkan kenangan yang indah pasal korang. even I'm not the one who supposed to feel this way, but I least I've done something yang boleh buat korang ingat eden :) OH YEAH :)

semoga tahun ni, shinyi ssi dilimpahi dengan rezeki rezeki daripada Allah. semoga shinyi ssi panjang umur dan murah rezeki. happy selalu. HAHAHA. Kak Long! AHAHAHA, gila. shinyi ssi sangat sukakan Hyukjae jadi dia menggabungkan nama nya :)

mungkin kami memang kawan baik sebab dia suka eunhyuk and Han suka Donghae so jadi EUNHAE :) oh yeaaaah :)


again, saeng il chooka hamnida ya~

han eba

2 comments:

sakuranchOvy said...

wOohhOo
thank you kpd anda+rkn segeng geng utk idea super speechless * kekeke

=DD

han eba said...

hahaha.sesame