Friday, April 30, 2010

I'm the lucky one


woo woo woo, sad sad. sebab tak dapat UPU.

SATU COURSE PUN TAK DAPAT. WHAT A BIG FAIL!

I'm the lucky one, seriously. why? because I am so going to Matrix. Lucky? HAHA. Lucky lah jugak sebab dapat tahu sesuatu. HAHA. nasib baik tak masuk Asasi Sains UiTM sebab ada orang yang tak berapa ku suka dan tak suka denganku di sana. HAHA. memang SAFE.

That's why I'm so lucky. No worries. Because I'm going to wear sneakers. Who cares? HAHA. This is me. HAHA. kau tengok, belum masuk dah ada cita cita nak break those rules? HAHA. tahniah kepada budak budak yang berjaya masuk ke IPTA. ah, Hani ssi, tahniah yea dapat Asasi Undang Undang. hehe.

saya tak kira, saya nak jugak pakai sneakers. saya nak jugak. nak jugak. HAHA. kau ni nak jadi apa ni ha Han? HAHA. ape ape lah, yang penting saya kena masuk sebab saya ni tak layak untuk mana mana U pun. saya ni hanyalah sayur sampingan sahaja.(my girl punya ayat, sayur sampingan). HAHA.

I'm so gonna bring my seobang. HAHA. yes,seobang please come with me. ^^

perjalanan saya akan bermula, anda bagaimana?

currently listening to: Hate You Love You by Super Junior

han eba

4 comments:

cik hani zain said...

ouh~
tgh bca2 entry han
tba2 nmpk nma hani
hehe~ ^^
thanks han
and congratz coz dpt matriks!

=D

p/s : slmt memulakn perjlnn yg baru... =)

han eba said...

selamat jugak kepada hani. nanti meh jadi peguam saya untuk kes sneakers dipakai di Matriks.HAHAHA

sakuranchOvy said...

oOouh hani pn dpt asasi undg2 ? kt mne uitm ke ? yeayy ! ade lg satu geng =DD

hahhahha
nnt kte bwt rules bru blh pkai ksut ape pn kt sklh, jgn sliper sdh
bru rock ! wahhahahah

han eba said...

hahahahmkite nak pakai sneakers dengan baju kurung pun kena kutuk T.T