Thursday, April 29, 2010

just a little

HEECHUL OF SUJU MISS HANKYUNG. T.T

rasa macam lama tak update. so nak kongsi la ape ape yang best dalam k-pop recently tapi sikit je la.. okeh, jom!

2PM NEW CF



gatal pulak Junho dengan Junsu. HAHAHAHAHA. Paling lawak Taec sebab kali ni dia tak act as BEAST. haha.

MY OPPA IS THERE?



ni teaser untuk lagu terbaru Gummy. tengok, siapa ada dalam tu? It's Kim Hyun Joong. MAN!

FT ISLAND FLOWER ROCK TEASER



semoga berjaya yeah debut kat jepun. HAHA . saranghae ;D

BIOTHERM CF BY YURI,TIFFANY AND SOOYOUNG.



2PM WITHOUT YOU




Don't Stop Can't Stop album. SUPPORT 2PM ;D

mian sebab sikit sangat as saya sudah jauh ketinggalan. kekekeke ;D

han

2 comments:

sakuranchOvy said...

yeahh~ flower rOck mmg rOck.
bru klua kn 29 aprl hr 2 =]
klau sooyoung+yuri kte blh cye. tp klau fanny ? aigoo~ plstic. kkekkeke ^^"
2pm pnye mv klai ni mcm tmpt yg sme dgn hrtbeat je . ahha

han eba said...

suka kau HK ade.hahaha.gila. entah,tapi tarina bosan skt