Friday, April 30, 2010

selamat pagi


good morning ;D

haha. awal bangun cik Han yeah hari ni. kau tengok, laki dia syok tidur lagi. budak kat atas ni biasalah, kalau tak selca before tidur, tak sah. mentang mentang pakai BlackBerry * jealous*. jap, apa kene mengena BlackBerry with selca. HAHAHA. try to find the answer ;D

ah, day by day. It's so coming. I mean, I can start to think about future again. man, this is hard. 10 May, take it or leave it, depends on me. haish. I don't know. OH PLEASE. wait let me sing together with Shupeo Junieo. Oh my shupeo geol wish you were the baby geol. is it true? HAHAHA. who cares kan seobang? HAHA. I'm your shupeo geol and you're my shupeo man? NAAAH. haha.

okay, sebelum mengulas banyak lagi pasal Seobang, baik segera berhenti dan sambung cerita. ohh, tak boleh berhenti laaa. OH MY SHUPEO GEOL WISH YOU WERE MY BABY GIRL. hahaha. Chinese version is better for me, how about you? I mean, Super Girl by SUJU M. haha. okay, Don't Don is playing again and again.


entah, tak tahu nak masuk matrix ke atau tak. disudut hati bak kataa Sabrina, tak nak la pergi pulak. sebab dia macam pelik lah. how I'm going to survive. HAHAHA, anak manja. menggedik tak tentu pasal la Han ni. T.T oh, ottohke? Nan jinjja molla yo ;( well, semua budak sedang mengalami masalah ni. kebanyakan. yang dah buat keputusan tu, atau tahu dia tak akan ada peluang for UPU mesti like, OH YEAH, WE ALREADY MAKE UP OUR MIND AND MATRIX FTW. what the FISH is doing with FISHY who is FISHING some FISH? HAHAHA.

yang dah buat keputusan, baguslah. segera lah membeli barang barang. HAHA. saya di sini, dengan penuh perasaan satu Malaysia berharap agar saya dapat asasi UiTM tapi hakikatnya, TAK MUNGKIN. haha. sebab tak capai kelayakan. Seobang, bring me to your place. I just wanna be with you. HOHO. *kara's butt dance*

listening to Kara's Mister. HAHAHA. Pepagi menari butt dance ni macam best je. HAHAHA. gila dah budak ni. aish, keputusannya, saya sendiri tak pasti pasal masa depan saya sehingga UPU keluar. Itu sahaja caranya. HAHA. yelah, sebab selagi keputusan si UPU tak keluar, saya tak ada choice lain selain matrix. kalau dapat asasi UM pun okay jugak. HAHAHA. kau ni, memang pemalas lah Han sebab dengar dengar nya, yang masuk matrix selalunya hebat hebat la jugak sebab tahan pressure. HAAAAAAAAAAAAH, TOLONG.

pendapat anda? MATRIX ATAU ASASI. hantarkan jawapan dengan click butang comment di bawah.sekian

han

4 comments:

cik hani zain said...

hani rsa,
han tnggu kptsn upu dlu
rsanya,1 may ni kluar result upu kn?rsanya~
bla dh dpt 2-2,han fkir mna yg han nk msuk..
bncg ngn parents han jgk
tnya diorg,diorg rsa apa yg terbaik untk han
bg hani,matrik / asasi sma2 bgus,sma2 elk..
insya Allah,kt mna2 pun kta bljr,klau ada mnat & ksungguhan,kta boleh dpt kjyaan tu...ok?
aja2 hwaiting han!! ;)

han eba said...

tulah, my parents cakap the same. HAHAHA. tak tahu la. aish, tapi pening kepalo memikirkannya. AISH

sakuranchOvy said...

hahh~ aigoo ++
abg SEO~~ ahh !! hahahahaha
bcoz, he use his blckberry 2 tweet =)
yeahh ! thumbs up 4 me * ahhaha =D

han eba said...

LOL, HAHAHA. nak jugak abang seo~ GELI. seo tu dah la sunsaengnim. dhami dhami. tak dpaat diselamatkan.