Friday, April 16, 2010

the way home

satu ketika dulu, Han pernah tengok filem ni. and YES, sangat sedih. saat tu, Han menangis tengok and I miss this film a lot jadi Han cari balik this movie. and again, I'm crying. HAHAHA. sebab filem ni sangat menyentuh hati. serious! Memang tak sah lah, kalau dah buat orang nangis lelebih tapi tak hit kaan? HAHA. Kalau korang nak tahu, filem ni banyak menang anugerah. filem ni keluar tahun 2002. dah lama dah. hehe. tapi seriously, BEST kot.

kalau korang sedar, budak dalam filem ni ialah Yoo Seung Ho, my donsaeng. HAHA,perasan. okaay, budak tu memang muda setahun dari I okaay. HAHA.ape den kesah kan. ye, dialah mamat dalam God of Study tu. masa muda muda lagi dah mempertaruhkan bakat, bagus. HAHA.

jadi, seriously filem ni menyentuh hati dan sangat sangat elok ditonton oleh semua lapisan. Ni trailer dia dan nanti kat bawah Han letak dia punya link okaay .




han eba.

5 comments:

kimyana said...

cita apa tajuknya??

han eba said...

aish, eden dah sebut dah, THE WAY HOME

sakuranchOvy said...

eh, ni mcm yg ade park shin yang 2 je ?

sakuranchOvy said...

ke bdk yg same. ahhahaha
eh, bkn kot. hahahaha

han eba said...

bukan la. ni yoo seungho kau tuuu