Saturday, May 8, 2010

attack on the pin up boys




an nyeong yeoreobun.

dah lama tak tengok movie lately. So, Han saja je malam semalam, online sampai pagi so Han boleh tunggu teaser Super Junior. Tapi masa tunggu, agak boring, so Han pun mengulang balik kisah Super Junior membaling baling tahi. HAHA. lawak pulak. tapi Han sangat suka pada Hae dan juga Heechul dalam drama ni. Mereka sangat lawak. Tapi yang paling kelihatan lawak tentulah si Heechul flower boy dan si Eunhyuk yang selalu dibelasah.Kesian. Filem ni merupakan filem pertama Super Junior di mana dalam filem ni, secara terang terangan tidak melibatkan Leader Leeteuk dan Magnae Kyuhyun kerana masa tu mereka mengalami kemalangan. Sepanjang filem tu, panda tu adalah Ryeowook,kalau Han tak silap lah. Tapi yang masa Wonder Boy MV tu, memang Leader sebab dia nak sangat join filem ni. Kisah dia memang best dan Han nak korang rasa keterujaan membaling tahi di wajah lelaki popular. HAHA. LOL. okayh, kepada yang tak pernah menonton atau baru nak minat Super Junior, try lah filem ni. Boleh dijumpa di youtube ;D


han

No comments: