Monday, May 10, 2010

the big day

an nyeong yeoreobun :) ALHAMDULILLAH, selesai jugak hal konvo but still sad as my sunsaengnim busy. Cis, dia tak datang and my book dekat dia. when you want to give me? I'm waiting! Aish, I thought I can read in when I'm in matrix but aish, I'm sad. Totally sad. This is the second time Sam, I know you're busy person, it just me who don't understand your work. HAHA. am I? Dah la ramai kecewa kerana tidak jadi karaoke. HAHA. ini kerana, sam tak datang ;( DIA BUSY. aigoo sam, onje mannayo? manhi bogoshipo. palli wayo!



well, tahniah kepada Ridhwah jadi pelajar terbaik bagi bahasa Korea dengan markah hebat, 95. Impressed! Mine? HAHAHA. 89 only. But, I'm happy. HAHA. ni semua yang hadir ke konvo. HEHE. tapi best la :)) I'll miss them. Yesterday is my last day. Ni dia budak pandai. HAHA







Oleh kerana hari ni Han akan ke matrix, lebih tepat 11AM ni, jadi semalam cadang nak keluar ramai ramai ke Sunway tapi ending up 3 orang je kot. HAHA. Hana ssi yang memandu kami ke Subang Parade dan Empire Gallery. I'll miss Pika ssi and also Hana ssi. Thanks for today :)) But the funniest thing is, HAHA, Hana sorry, HAHAHA, masa dekat tol, can you imagine, kitorang stuck dekat situ sebab Hana ssi punya smart tag tak dpat dikesan oleh tol tu. HAAHAHAH. rupa rupanya, kad dah tercabut. This is really my first time,apa lagi semua gelabah la. HAHAHA.Orang belakang dah macam, -.- you know. HAHAHA.


tapi masa kat sana, kitorang sempat mesej sam, tapi sam tak dapat datang sebab dia kat fashion show. kitorang tak ada idea langsung. ape dia buat kat situ? HAHAHA. sengal, nak kata model, sumpah tipu. HAHA. so, Hana ssi call him back and dia bagitahu Hana ssi yang he can't make it. so about my book, he wanted to talk to me, and of course la Han tak nak, mianhae sam. HAHA. sebab I don't know what should I say as that time I'm kinda dissapointed. You told me you want to post it, but after I'm going? I want it now actually. Haish.

Tapi, semalam still best. Kamsa Hana ssi and Pika ssi. Also BKR 101 students. and I'll miss that, I mean Donghae Goreng. Hahaha, CDC, jaga kau! HAHA. kurang asam. -.-

I'll miss everybody. LOVE ;))

han

No comments: