Tuesday, May 4, 2010

done done;


auffff, at last done juga drama God of Study ni. aduhai, memang bengang. HAHAHA. yelah, cerita dia bagus tapi ending dia, HAHAHAHA. WHAT THE FISH. tapi at least dapat juga tips tips dia. HAHA. harap harap bergunalah pada diri manusia macam Han ni masa di matrix nanti. HAHA.


oh, Boys In City Season 3 juga dah siap ditonton. HAHA. jahat ouh Donghae, eeteuk dengan Hyukjae cakap pasal suara Sungmin. HAHA. tapi Heechul lagi lawak, kata patutnya bukan Super Junior F4(heenim,kang in, kibum, sungmin) yang kene shoot dengan Kuda ni tapi SIWON. hahaa. kejam gila. tapi eunhae sangat hot dalam ni. eh, Kyuhyun pun. dan yang paling bahagia adalah Ryeowook sebab hyungs belanja dia sepanjang masa. HAHA.tak kurang Hanchul couple, dengan selamba Heechul kata Hankyung dia punya, jadi apa Hankyung punya, juga dia punya. Benda ni sebenarnya merujuk kepada apa yang Hankyung katakan pada Sungmin. Hankyung kata semua di sini milik dia, jadi Sungmin hanya perlu pilih nak apa, rumah ke bot ke. HAHA. yang pentingnya, now Heechul sangat rindukan Hankyung. kita boleh saja melihat buktinya di CYWORLD heechul sendiri.yang pastinya, my Hae sayang sangat kacak dalam ni.

dia bajet comel lah jelir lidah? LOL, TAK COMEL

ah, lupa! hello, I suka Donghae SUJU eh bukan si Dongho UKISS tu. I suka yang tuaaaaa. HAHAHA. Tak mahu yang muda muda macam Dongho ( padahal suka Chandoo dalam drama GOS) . haha.Donghae itu kacak dan bukan maknae. Aigoo; jangan salah sangka saya suka Dongho. DUSH. well, Kara's Mister is playing *butt dance* OO YEAH.

setelah selesai menonton God of Study ni, saya dah boleh mulakan kerja saya. Kerja mengemas, membeli dan sebagainya. Walaupun masa comeback Super Junior maybe I can't watch, I'll try to.A MUST; TO SEE MY DONGHAE. HOT FOREVER. haha. ah, masa untuk makan tengah hari dah sampai. I am so jealous with Heechul after Hyukjae. HAHA.

han

I am so jealous with Jess. Donghae is mine T.T

No comments: