Thursday, May 27, 2010

Donghae berlagak pulak!

Han tak faham lah, kenapa dia berlagak sangat?!

Ha, ni lah muka bajet hot dia, BERLAGAK, haha

seriously, lebih prefer tak mimpi pasal dia daripada mimpi dia berlagak.aduhai, super berlagak lah dia dalam mimpi tu, tahulah bajet hot. ADUHAI. ni dah mimpi ke 3 dah dia jual mahal, I mean berlagak -.- nak tahu kisahnya, jeng jeng, kisah mengarut Han bermula. HAHAHA

the MIMPI.

masa tu, dekat kawasan perumahan Han, so ada satu restaurant ni. secara tiba tiba, Super Junior datang dan semua memakai sut hitam dengan HOT sekali. HAHA *sebelum tidur dengar lagu SUJU, mana tak ngigau. HAHA* lepas tu, ryeowook and sungmin dah serbu peminat dah. semua ahli SUJU dah blah. HAHA. so Han nampak Donghae, Han panggil lah nama dia. HAHA, lepas tu, dia macam toleh dengan muka berlagak dia.*eii, menyampah* masa tu hati sangat sedih sebab Donghae membuatku terluka dengan tindakannya yang memandangku dengan mata yang seperti tidak mahu melayan. tanpa Han sedar, Kyuhyun sedang memerhati dengan senyap sekali bersama muka blurr * masa mimpi ni, rambut dia rambut lama* LOL. lepas tu dia macam ajak Han jalan dengan dia, jadi saya pun dengan bahagia berjalan dengan kyuhyun. dia diam, saya diam. tiada sebarang kata kata dari kyuhyun mahupun saya yang sedang sibuk berjalan di taman berdua duaan. HAHA *jangan jealous, dia ajak I okay* lepas itu kaaan kaaan, kami duduk di atas satu kerusi panjang, dan Kyuhyun masih diam, HAHA. *sengal* tiba tiba datang perempuan 2 orang, dan bercakap dalam bahasa pelik, bahasa negara mana entah. kemudian Han menyuruh wanita itu speaking kaaan kaaan because Han pun tak faham apa dia cakap, inikan Kyuhyun yang buat muka blurr sepanjang perempuan itu bercakap dalam bahasa asing. Kemudian, wanita itu pun speaking, namun Kyuhyun tak faham. sebenarnya, dia nak mintak tunjuk jalan. so, han pun bangun bersama Kyuhyun dan tunjukkan jalan*berjalan bersama mereka* dengan tiba tiba,salah seorang perempuan menelefon seseorang dan bercakap dalam bahasa pelik itu lagi lalu menarik kyuhyun yang ketika itu berada berdekatan mereka, OH MY! mereka juga mahu menangkap saya, namun saya berjaya melarikan diri. wanita wanita itu menarik kyuhyun dengan teruk sekali dan wajah kyuhyun sangat kesian seperti nak kata *help me help me*. Han pula nak selamatkan dia, malangnya, saya takut dan terus pulang ke rumah menangis kerana Kyuhyun telah ditarik kedua dua perempuan itu, HAKIKATNYA KYUHYUN DICULIK. saya yang ketakutan pulang ke rumah dan terlelap. esoknya, saya on Facebook untuk tengok any berita pasal Kyuhyun and tahu taaaak apa I jumpa, OMG, kyuhyun update status FB tulis dalam Hangul;
perempuan yang berjalan dengan saya semalam telah diculik,saya sangat sedih.tolong cari dia,hati saya sangat sakit.

kemudian, Han terbangun dari mimpi sebab Han rasa pelik dan tertanya "kejap, siapa yang kena culik ni?"

HAHA, itulah dia mimpi mengarut Cik Han yang asyik bercerita pasal Super Junior Kyu dan Hae bersama Lily, my new friend. HAHAHAAH. bila dah gila, bertambah gila, semua jadi gila. NGEH NGEH

*macam ni lah rupa dia masa dia kena culik, HAHA*

han eba

9 comments:

farah fishy said...

hahahahak cte kamu sgt kelakau tak hengat cik han

kn bagos kalo cik donghaekacaks pon mimpi yg sme cm cik han..walahhh terbeik!! thumbs up!!

ashie023 said...

ahahahha..ape kes ni??hengat betul2 news dier dah berlgak upernye mimpi je...ahhhaha....aigooo..x bleh blah tullah dongsaeng..

jom join Go Forum...wee

han eba said...

HAHAHAHAHA, ni semua mimpi la. LOL ^^ serius dalam mimpi dia berlagak gila T.T

Fay Nana (Cik Fana) said...

wahhh mimpi yang best lah! :D ending itu sangat mengharukannn tau! :Db

han eba said...

mengharukan? pelik adalah. HAHAH. siapa yang kena culik sebenarnya? PELIK

sakuranchOvy said...

hahaha ! lwk gile kau
ape ntahh
hahahahha

sakuranchOvy said...

i was dream that yesung hugged me tightly n he did not want to let me go~ ahh~ thats sOo sweet ~~ =DD
but, why yesung ? i want hyukjae !
nevamindlahh. yesung my 2nd seobang. gahhaha =DDD

sakuranchOvy said...

sorry~ terspam komen ++

han eba said...

melampau gler, tightly? HAHA